התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מלכות ומפלצות 3 - לבבות פראיים - ג'יי. טי. גייסינגר

מלכות ומפלצות 3 - לבבות פראיים - ג'יי. טי. גייסינגר

מק"ט מוצר: 139109234372

פראי (שם תואר):
1. פרוע או לא מרוסן
2. ללא עיבוד או טיפוח ביד אדם
3. מאלק אנטונוב

הוא מיתוס. רוח רפאים. אגדה.
מתנקש של הברטווה שכולם מפחדים ממנו כל כך, עד שחלקם לא מעיזים לומר את שמו.

הוא מחפש נקמה על המוות של אחיו, אבל במקום זה הוא מוצא אותי – בחורה שהוא חושב שהיא מישהי אחרת.
מישהי שאינה קשורה לגבר שהרג את אחיו.
אבל אני כן. וכשהוא מגלה את הזהות האמיתית שלי, הוא מחליט לקחת אותי כתגמול על מה שנגזל ממנו.

עכשיו אני ציפור קטנה בכלוב – או נכון יותר, בבקתה ביער נידח – והדרך היחידה שלי לשרוד היא להתיידד עם המפלצת האנטי חברתית שכלאה אותי.
הבעיה היא שידידות היא לא מה שהמפלצת הזאת חשבה עליה.

לבבות פראיים הוא הספר השלישי בסדרת המאפיה מלכות ומפלצות. גם הפעם, ג׳יי־טי גייסינגר רקמה עלילה לא צפויה, ספייסית, שנונה ומרגשת שתכבוש לכם את הלב.

ג׳יי־טי זוכה לתשבחות רבות בעולם ולעדת מעריצים ענקית. עד כה תורגמו לעברית ספריה: יצורים אכזרייםדחפים חייתייםלבבות פראייםפן פאל וזרים מושלמים.

מחבר/ת ג'יי. טי. גייסינגר
מק"ט מוצר 139109234372
שם יצרן ספרות שנוגעת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הזירות 1 - מלחמה בכל הזירות

    תוך כמה רגעים ספורים איבדתי הכול – את הבית שלי, את החברים שלי ואת העבר שלי. נאלצנו לנדוד ברחבי הארץ בחיפוש אחר בית חדש, בעוד שהחיים המשיכו במסלולם. החור השחור שבתוכי רק גדל ושואב אותי פנימה.
    הייתי בטוח שחיי נעצרו, שהם איבדו את משמעותם. אבל אז פגשתי אותה...

    עלמה

    "חשבתי שהעבר שרדף אותי חדל מלהתקיים בזכות ההווה שאיתן היה בו."

    הייתי בטוחה, שגרוע יותר מזה, כבר לא יהיה. התבדיתי. סבלתי לא מעט בחיים שאותם העברתי בטייס אוטומטי ובקהות חושים.

    זאת הסיבה לכך שחיפשתי ריגושים – גם אם היו מסוכנים – רק כדי לאלץ את עצמי להרגיש משהו. עד שמצאתי את עצמי נרדפת לא רק על ידי עברי, השדים והפחדים שלי, אלא גם על ידי אדם מסוכן שלא נותן לי מנוח.

    שתי נשמות מצולקות מוצאות את דרכן זו לזו ומתמזגות לאחר שנים של בדידות. אך העבר מסרב לשחרר ומכה בהם ברגע הכי לא צפוי.

    האם אהבה יכולה לרפא? האם הם מסוגלים ללמוד לאהוב מחדש?

    מלחמה בכל הזירות הוא רומן ישראלי עכשווי שמתרחש בצל המלחמה ומכיל טריגרים כגון פגיעה מינית, בריונות, אלימות ומחשבות אובדניות. רומן זה הוא ספר הביכורים של הסופרת אלכסה פיי והינו הספר הראשון בסדרת הזירות.
    כל ספר מתאר זוג אחר וניתן לקרוא אותו בנפרד.

    המחיר שלנו: 49