התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • עיקול בדרך - יד שניה

עיקול בדרך - יד שניה

מק"ט מוצר: 139559
30 ₪
אין במלאי
מחבר/ת ניקולס ספארקס
מק"ט מוצר 139559
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • קומדיה רומנטית - יד שניה

    סאלי היא כותבת מבריקה בתוכנית מערכונים לילית אגדית בניו יורק. היא ויתרה מזמן על החיפוש אחר האביר על הסוס הלבן לטובת קריירה תובענית, ולאחרונה הגיעה לתובנה: בעוד גברים ממוצעים מהצוות שלה כובשים נשים יפהפיות ומפורסמות, לנשים חכמות, מצחיקות ו"נורמליות" למראה, אין שום סיכוי עם הגברים שעל שערי המגזינים.

    ואז נכנס לאולפן נואה ברוסטר. הוא זמר פופ נערץ, כריזמטי וחתיך ברמות מעצבנות. סאלי בטוחה שהוא עוד סלבריטאי ריקני, אך להפתעתה המוחלטת, ניצוצות עפים דווקא בחדר הכותבים. האם הכימיה הזו יכולה לשרוד מחוץ לבועה המוגנת של האולפן?

    כשהמציאות ומגפה עולמית טורפות את הקלפים, סאלי נאלצת להתמודד עם פחדיה ולשאול: האם דווקא היא, הציניקנית הגדולה מכולם, חיה בתוך קומדיה רומנטית? ואם כן, האם יהיה לה האומץ להמר על האפשרות לסוף טוב?

    קרטיס סיטנפלד חוזרת עם רומן שנון, סקסי וחכם, שנבחר למועדון הקריאה של ריס וית'רספון. זהו סיפור על האומץ להפסיק לכתוב לאחרים את הטקסט, ולהתחיל לחיות את הסיפור של עצמך.

     

    "רכבת הרים תוססת ומסחררת... סיטנפלד מנסה לפצח את סוד התשוקה הנשית: מה אנחנו רוצות, ומה בכלל מותר לנו לקבל." ניו יורק טיימס

    "ספר מענג... מודע היטב למוסכמות הז'אנר, צוחק עליהן ובכל זאת משאיר פתח לאופטימיות ולאושר ועושר." וושינגטון פוסט 

    "ספר שמפרק את הרומנטיקה לגורמים ומרכיב אותה מחדש בכתיבה מצחיקה, עמוקה ומרגשת." קירקוס רוויוז 

    המחיר שלנו: 40