התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • במפגש הנהרות - יד שניה

במפגש הנהרות - יד שניה

מק"ט מוצר: 139686

אנחנו הולכים ומבחינים במכר של גורוג`י. הוא אומר לי בקול, ``הו, אלוהים, אין לי חשק לפגוש את האיש הזה. אני אתעלם ממנו.`` הוא מניח את משקפי השמש על חוטמו, ואנו חולפים על פניו. המכר, שכמובן מזהה את ??ד?ה?ד?ו, קורא לו. ``אין לי זמן כרגע,`` אומר ??ד?ה?ד?ו. ``אתה לא רואה שאני מתעלם ממך בכוונה?`` וממשיך הלאה בצעידה זקופה ומלאת חשיבות. בעין בוחנת ובעט רגיש, מעבירה אסנת אלכביר את התפעמותה ממפגשיה עם התרבות ההודית הרבגונית והמפתיעה, עם פולחנים וטקסים אותנטיים, מסורות עתיקות ומסוגננות ועולם רווי עוצמה של אנשים, צבעים וצלילים. ``במפגש הנהרות`` נולד לאחר שהות ארוכה בהודו וספיגת הריחות והקולות המקומיים. דרך חווייתה האישית מעבירה אלכביר את היכרותה עם עולם המוזיקה והמחול ההודי ואת מרקם היחסים המיוחד בין מורה לתלמיד. אסנת אלכביר חייתה תשע שנים בהודו, שם למדה בדרך מסורתית ואקדמית שירה בסגנון הדהרופד ומחול הודי קלאסי. כיום היא משלבת את אהבתה לתרבות ההודית בעיסוק בתיאטרון ובהוראת שירה ומחול.
מחבר/ת אסנת אלכביר
מק"ט מוצר 139686
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • לאהוב לדעת - יד שניה

    "רועי ברנד מתרחק מהשפה הטכנית המאפיינת את הספרות האקדמית על ההיסטוריה של הפילוסופיה ומתגלה כמתבונן בוטח שאינו טובע בקלחת הגישות והמחלוקות של ימינו. התוצאה היא ספר מלא מידע ובה בעת אישי ביותר, אשר פרקיו מציגים תמונות קצרות הממצות את הטוב ביותר במחשבה הפילוסופית על אודות שאלה שמעסיקה רבים".


     -הנט דה וריס, אוניברסיטת ג׳ון הופקינס, מחבר הספר "דת ואלימות: גישות פילוסופיות מקאנט עד דרידה".


    "הפילוסופיה מתיימרת להיות 'אהבת הידע', אבל רק מעטים שאלו מה זה לאהוב לדעת, איך יכולים פילוסופים שונים לאהוב את הידע בדרכים שונות ואיך האהבה משפיעה על הידע שאותו היא מגבשת. בספר תמציתי ואלגנטי זה מציג רועי ברנד קריאה מרתקת של ליבתו הנשכחת של מושג הפילוסופיה. הוא מוביל אותנו במסע מרשים בהיסטוריה של הפילוסופיה, מסוקרטס עד דרידה, בשפה צלולה ושנונה. ספרו של ברנד אינו רק מהרהר באהבת הידע – הוא מגלם אותה בעצמו. אם עדיין לא התאהבתם בפילוסופיה, זה יקרה לכם עכשיו".


     -אווה אילוז, האוניברסיטה העברית, מחברת הספר "מדוע האהבה כואבת".


    "בסגנון בהיר ויפהפה חוקר רועי ברנד כיצד הפילוסופיה, מראשיתה אצל סוקרטס ועד דרידה, חושבת על עצמה – על מקומה המעורער והשברירי בחיים. איזו הרפתקה אינטלקטואלית מזמן לנו המעקב אחר ברנד בעודו מנתב את מהלך המחשבה שלו בין המְצרים – בין ההפשטה הנרקיסיסטית מזה והאנטי-אינטלקטואליות הנאיבית מזה. הישג יוצא דופן!".                


    -כריסטוף מנקה, אוניברסיטת גתה, מחבר הספר "משחק טרגי: אירוניה ותיאטרון מסופקלס עד בקט".


    ד"ר רועי ברנד הוא מרצה לפילוסופיה בבצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, ואוצר של אמנות עכשווית. ספר זה הוא תרגום ספר LoveKnowledge : The Life of Philosophy from Socrates to Derrida , אשר ראה אור בשנת 2012 בהוצאת אוניברסיטת קולומביה.

    המחיר שלנו: 40