התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סופר כמקצוע - הרוקי מורקמי

סופר כמקצוע - הרוקי מורקמי

מק"ט מוצר: 000300143766
מסע מלא תובנות לתוך מוחו של מספֵּר סיפורים אמן
ומבט ייחודי על מלאכת הכתיבה
הרוקי מורקמי חולק עם הקוראים את מחשבותיו על תפקידו של הרומן בחברה שלנו; מוצאו שלו כסופר; והרהוריו על ניצוצות היצירתיוּת שמעוררים השראה אצל כותבים, מוזיקאים ושאר אמנים. כל מי שתהו מהיכן שואב הסופר המסתורי את רעיונותיו ומה נותן השראה לעולמות הסוריאליסטיים שלו, יוקסמו מהספר הזה.
סופֵר כמקצוע הוא אוסף של אחד־עשר חיבורים הקשורים זה בזה ויוצרים מדריך קונקרטי מעשי, כמו גם ספר זיכרונות אישי ומקצועי מרתק. עולות בו סוגיות מחייו האישיים של מורקמי: הרגע שבו ידע, בעיצומו של משחק בייסבול, שהוא יכול לכתוב רומן; התפקיד המכונן שמילאה יונת דואר בקריירה שלו; חשיבות הזיכרון, או בלשונו "שידת המגירות הנפשית" של סופר; שגרת הריצה היומית שלו – ועוד.
הרוקי מורקמי, יליד קיוטו 1949, נחשב מגדולי הסופרים של ימינו. מורקמי הוא מחברם של רבי־מכר רבים, בהם יער נורווגי, קפקא על החוף והרג קומנדטורה. יצירתו הענפה תורגמה ליותר מחמישים שפות, והוא תירגם ליפנית סופרים מערביים חשובים. מורקמי זכה בפרסים ובאותות כבוד רבים, בהם פרס הנס כריסטיאן אנדרסן לספרות, פרס פרנץ קפקא ופרס ירושלים.
"דיוקן עצמי חושפני שעונה על שאלות בוערות רבות לגבי מלאכת הכתיבה." אסקווייר
"מדריך אישי מאוד לכתיבת ספרות, גדוש פרטים ביוגרפיים, המכיל קומץ של רגעים סוריאליסטיים חושפניים... סופֵר כמקצוע הוא סדרה של הצצות מסקרנות אל תוך מוחו הייחודי של מורקמי." הגרדיאן
"מה שאני רוצה לומר הוא שבמובן מסוים, בזמן שהסופר יוצר רומן, הוא עצמו גם נוצר בו־זמנית על ידי הרומן."
הרוקי מורקמי
מחבר/ת הרוקי מורקמי
מק"ט מוצר 000300143766
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אנשי קיץ רעים - אמה רוזנבלום

    ברוכים הבאים לסולקאם, יעד החופשה הנחשק של תושבי ניו יורק.

    כאן, בין החופים המוזהבים למגרשי הטניס, נפגשים מידי שנה אנשי הקיץ. חלקם חברים ותיקים, חלקם אויבים מרים, כולם מסתירים סודות ישנים ומחייכים אלה לאלה חיוכים מזויפים.

    הקיץ נפתח כמו כל קיץ: רכילות, תככים, קוקטיילים והרבה שעות בשמש. כשגופה מתגלה בטיילת, אנשי הקיץ שואלים
    את עצמם אם ערך הנדל"ן ייפגע. רק אחר כך הם שואלים מה בעצם קרה. נכון, אף אחד מהם לא מושלם, אבל האם מישהו מהם מסוגל לרצוח? ומה יהיה הסוד הבא שייחשף?

    אנשי קיץ רעים הוא רומן מותח ומבדר שעוסק ברגשות העזים ביותר: אהבה, קנאה ואמביציה. בסגנון שנון וקצבי
    הוא מספק הצצה למה שמסתתר מאחורי החזות המושלמת של האליטה ומציג לראווה את הצד האפל של החיים היפים.

    אמה רוזנבלום היא עיתונאית אמריקאית בכירה ומוערכת. אנשי קיץ רעים הוא ספר הביכורים שלה. הוא תורגם לשפות
    רבות והיה לרב מכר ברחבי העולם.

    המחיר שלנו: 58