התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הדברים שלא נאמרו - שולי פויר שיין

הדברים שלא נאמרו - שולי פויר שיין

מק"ט מוצר: 024900511534

שש נשים נפגשות בחדר קטן בחיפה, בניסיון להתיר סבך של חידות וסודות שבצילם גדלו, ושהשפיעו על ילדותן ובעיקר על יחסיהן עם אימותיהן. כמו בסיפור בלשי, דרך תמונות וחפצים מפתיעים שמתגלים בהדרגה, נחשפים האירועים שקרו בטרם הן נולדו, תוך תנועה בציר הזמן בין ההווה לשנות הארבעים של המאה העשרים.

בתום מסע מטלטל, סודות אחדים נחשפים ואחרים נותרים עלומים. חלק מן  היחסים הסבוכים יבוא על פתרונו, וחלק אחר יישאר מכאיב ובלתי נגיש, כמו בחיים.

בלב הספר מצוי סיפורם של הורי המחברת, המסופר על ידי אימהּ בלנקה, בשנה האחרונה לחייה. הספר מתאר סיפור עוצר נשימה על אהבה, נישואין והישרדות תחת הכיבוש הנאצי, ועל מעשי גבורה במחתרת הפולנית, תחת זהות בדויה.

 שולי פויר שיין נולדה בחיפה, עבדה שנים רבות ככתבת ברשת ב' של "קול ישראל" ובמערכת העיתון "מעריב". כיום משמשת יושבת ראש אגודת העיתונאים בחיפה והצפון, מרצה, אוצרת וחוקרת אוֹמנות ותרבות.

מחבר/ת שולי פויר שיין
מק"ט מוצר 024900511534
שם יצרן כרמל
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • נגמר הבית מלון

    "תורידי את הספר הזה מהיד. את לא יכולה את זה עכשיו. יש לך טיסה לטוקיו לתפוס. זו ההזדמנות של החיים שלך. אבל לפני זה את חייבת לעבור בבית חולים. הם רוצים לבשר לך משהו רע. משהו רע על עצמך. הו גאד. מה הם רוצים ממך? בשביל לשמוע דברים רעים על עצמך יש לך את המשרד. שיט שיט שיט, דורי. מה הם עומדים להגיד לך? לא משנה מה, רק שיעשו את זה מהר. תבכי בטיסה. את חייבת להספיק, אחרת עמית טס בלעדייך. אל תנסי לדמיין מה הריח שלו. תתרכזי. אין לך אפשרות עכשיו לספר הזה. תניחי אותו חזרה. תעברי הלאה..."

    יש שני דברים שחשובים לדורי בחיים: עבודה והרפתקאות, בהכרח באותו הסדר, שניהם בדרך כלל עם גברים. בגיל 32 היא אדריכלית זוטרה במשרד הכי נחשק עם הבוס הכי מתעמר בביזנס. זה לא הולך לה, אז היא יוזמת הרפתקה: היא מנסה למכור קונספט לרשת מלונות אהבה בטוקיו – מלונות לפי שעה שבהם כל חדר מעוצב סביב קינק שונה. היא לא עושה את זה לבד - היא מדליקה על הרעיון את עמית, האדריכל השני הכי בכיר במשרד והבחור הכי כריזמטי בחדר. כל חדר.

    רגע לפני שהם טסים מאחורי הגב של הבוס, דורי צריכה לעשות מעקף קטן, ממש קטנטן ולא זוהר, במסדרונות העגומים של בית החולים. שם היא מגלה שעליה לעבור ניתוח חזה שיעמיד בסימן שאלה את כל התוכניות וסדרי העדיפויות שלה בחיים. אז היא עושה את הדבר ההגיוני היחיד בעיניה: ממשיכה כמתוכנן וטסה עם עמית לטוקיו. מבחינתה, זו הפעם האחרונה שלה בתצורתה הנוכחית. היא רק לא הביאה בחשבון שמי שמתעסקת עם (מלונות) אהבה בלילה, עלולה לאבד את התחתונים בבוקר.

    נגמר הבית מלון הוא ספר ביכורים שנון, קצבי, סקסי ונוגע ללב. מרכיבים אותו החומרים הכי אמיתיים של החיים: קריירה, אהבה, דימוי גוף והגשמה עצמית, מתובלים בנימוסים יפניים, בחוצפה ישראלית, ובכמויות נדיבות של וסאבי. 

    עינת שחק היא יוצרת ועיתונאית תרבות במגוון כלי תקשורת. ספר השירה שלה פירות ביאוסים (2025) זכה בקרן רבינוביץ לספרות. נגמר הבית מלון הוא ספר הפרוזה הראשון שלה. 

    המחיר שלנו: 74.20