התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סדרת וינדזור 1 - הכלה הלא נכונה - קתרינה מאורה

סדרת וינדזור 1 - הכלה הלא נכונה - קתרינה מאורה

מק"ט מוצר: 088500000058

כשאחותה לא מופיעה לחתונה של עצמה, רייבן מבינה שאין לה ברירה אלא לתפוס את מקומה – אבל הנישואים לאריס וינדזור הם עינוי מבחינתה.
המיליארדר ועסקן התקשורת המבוקש הוא הגבר שהיא תמיד אהבה... אבל הוא מאורס לאחותה.
עכשיו היא סוף־סוף נשואה לו, ונחושה בדעתה לכבוש את לבו.
אחרי הכול, כל האמצעים כשרים באהבה ומלחמה.
וזאת?
זאת הכרזת מלחמה.

קתרינה מאורה היא סופרת רבי המכר של היו־אס־איי טודיי, ומובילה במקום הראשון במכירות של אמזון. היא כותבת רומנים רומנטיים מודרניים, מהירים ושופעי מתח, ששוברים לך את הלב ואז סוחפים אותך לסוף הטוב שהושג בהרבה יזע ודמעות. קתרינה גרה בהונג קונג עם בעלה ותריסר עציצים שלכולם יש שמות. כשהיא לא חולמת בהקיץ על הדמויות הבאות בספריה, היא חוקרת את העולם בחיפוש אחר הרפתקאות חדשות.

" קתרינה מאורה מבטיחה לטוות סיפורים יפהפיים ומדהימים ותמיד מקיימת, אבל סיפורם של רייבן ואריס פשוט שבה לי את הלב. בזכות המתח, התשוקה והעלילה הכתובה היטב אין סיכוי שתרצו לפספס את הספר הזה." – שיין רוז, סופרת רבי מכר של USA Today ושל אמאזון

"אוי, הלב שלי! אני לא יכולה לאהוב את רייבן ואריס עוד יותר ממה שאהבתי אותם כבר. תתכוננו לסערת רגשות מהסרטים." – אייבי סמוֹק, סופרת רבי מכר של Wall Street Journal ושל USA Today.

מחבר/ת קתרינה מאורה
מק"ט מוצר 088500000058
שם יצרן ליאור שרף לב אדום
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • כלבי התופת 1 - העדן שלי

    הם שני זרים שנפגשו במקרה – אבל לפעמים, המפגשים הכי מסוכנים הם אלו שהגורל תכנן מראש.

    עדן מגיעה לקוקשייר עם מטרה אחת ויחידה. העיירה הקטנה והשקטה בדרום קוויבק אמורה להיות מקום נהדר להיעלם בו. אבל היא לא כאן בשביל השקט – היא מחפשת את האדם היחיד שיכול להציל אותה מהצללים שרודפים אחריה ומהעבר שמסרב להרפות. היא רוצה להתחיל מחדש, אך הסכנה לא נשארת מאחור. היא כאן, אורבת לה בחשכה.

    קאלן, אופנוען קשוח שנושא צלקות על גופו ונפשו, חזר מאפגניסטן מרוסק ומוכה סיוטים. כשאישה מסתורית בעלת עיניים מפוחדות מבקשת את עזרתו, משהו בתוכו מתעורר לחיים. הוא מזהה בה את אותה הפגיעות שהוא מסתיר מאחורי הקעקועים ועור הקאט השחור. הוא רואה בה הזדמנות לתקן את מה שנשבר בתוכו, והוא נשבע להגן עליה בכל מחיר.

    בעוד עדן נאבקת למצוא את האיש שמחזיק את המפתח לגאולתה, היא מוצאת את עצמה נמשכת אל קאלן בעוצמה שמפחידה אותה. בלי לדעת, היא מוצאת מקלט בין אנשים שקרובים יותר לחייה ממה שהיא מעלה בדעתה. הזמן אוזל, והיא יודעת שעליה להמשיך בחיפושים – אבל הלב שלה רוצה אחרת.
     
    העדן שלי הוא הראשון בסדרת כלבי התופת. זהו רומן עכשווי, שיסחף אתכם לתוך עולם של רוכבי אופנועים, כאב שלא נשכח, פחדים שלוחשים בחשכה ואהבה עקשנית שמסרבת להיכנע. עדן וקאלן אולי הגיעו לקצה הדרך, אבל לפעמים – דווקא שם מתחיל הסיכוי האחרון לתיקון.

     

    אזהרת טריגר - תכנים הכוללים אלימות, התעללות פיזית, נפשית ומילולית כלפי ילדים ונשים, תיאורים מיניים בוטים, שפה פוגענית וכן אירועים המתארים פוסט־טראומה.

    המחיר שלנו: 49