התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • XOXO - אקסי או

XOXO - אקסי או

מק"ט מוצר: 001002800773

לג'ני אין זמן לבנים. היא יודעת שגדי להיות נגנית צ'לו עליה לוותר על הכול לטובת אימונים. אבל אז היא פוגשת את ג'אוו, צעיר מסתורי שנקלע בטעות לבר הקריוקי שבו היא עובדת. ג'אוו הוא בדיוק מסוג הסחות הדעת שג'ני מתחמקת מהן בדרך כלל, ובכל זאת היא מבלה במחיצתו ערב בלתי נשכח ברחובות לוס אנג'לס, שבסופו הוא חוזר הביתה, לדרום-קוריאה.

ג'ני בטוחה שהמפגש יישאר רק זיכרון מתוק, אבל ביום הראשון ללימודים היא מגלה שהזר החלומי שהתאהבה בו לומד איתה עכשיו באותה הכיתה. ולא רק זה: מדובר בחבר בלהקת הקיי-פופ המצליחה בעולם. אבל לכוכבי קיי-פופ אסור לצאת עם אף אחת...

כעת, כשקשר רומנטי מסכן לא רק את יכולתה להתרכז בהגשמת החלום שלה אלא גם את כל מה שג'אוו עבד למענו, ג'ני צריכה להחליט כמה היא מוכנה להקריב בשביל האהבה.

אקסי או היא סופרת נוער אמריקנית מוערכת. XOXO, הראשון מתוך צמד ספרים שכתבה, כבש את לבבות הקוראים והמבקרים, תורגם ל-19 שפות והיה לרב-מכר. אקסי אוהבת מאוד קיי-פופ, אנימה, דברי נייר ותה בחלב. היא גרה בלאס וגאס עם הכלבים שלה טורו ולילה.

 

"מעריצי קיי-פופ וחובבי סיפורי אהבה קלילים יתענגו על הספר הזה"- פבלישרז ויקלי

"ספר חובה לחובבי סיפורי אהבה דרמטיים" - סקול לייבררי ג'ורנל

מחבר/ת אקסי או
מק"ט מוצר 001002800773
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • נישואים מושלמים

    האם היית מגִנה על בעלך אילו היה מואשם ברצח המאהבת שלו?

    שרה מורגן היא סנגורית פלילית, אחת מעורכי הדין הטובים ביותר בוושינגטון הבירה. היא מנצחת בכל משפט ובגיל צעיר כבר הפכה שותפה במשרד עורכי דין משגשג וחייה מתנהלים בדיוק כפי שתכננה. אבל אצל אדם, בעלה, המצב שונה לגמרי. הוא סופר כושל ונוטר טינה לאשתו על הצלחתה המטאורית שלדעתו ללא ספק באה על חשבון היחסים ביניהם. במשך יותר משנה אדם שמר בסוד את הרומן שלו עם קלי סאמרס, אבל הכול השתנה כשגופת המאהבת מתגלה במיטה בבית הנופש המבודד שלו ושל אשתו, ואדם נעצר בחשד לרצח.

    שרה נחושה להיות הסנגורית של בעלה ולהגן עליו, וכעת עליה להתמודד עם האתגר הגדול ביותר שעמד בפניה עד כה. אדם ללא ספק אשם בבגידה באשתו, אבל האם הוא אשם גם ברצח?

    רבי המכר של ג'ניבה רוז הופיעו ברשימות הניו יורק טיימס וספריה תורגמו ל־25 שפות, וחלקם נרכשו לעיבודים לקולנוע ולטלוויזיה.

     

    "מותח עד העמוד האחרון ממש. נישואים מושלמים הוא ההגדרה המדויקת ל־'לא ראיתי את זה מגיע' ... רשת הסודות, הרומנטיקה והמתח שואבת את הקורא פנימה". – New York Post

    המחיר שלנו: 76.30