התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • על אמונות ועל דעות - ז'אק שלנגר

על אמונות ועל דעות - ז'אק שלנגר

מק"ט מוצר: 024900513286
ספר האמונות והדעות של סעדיה גאון מציג את מכלול האמונות שכל יהודי הכפוף לחוק האלוהי חייב לדבוק בהן. מכלול אמונות המשלימות זו את זו ומהוות יחדיו תורה הגותית קוהורנטית. כותרת הספר היא שמשכה את תשומת ליבי, סקרנה אותי, קרבה אותי לעיסוקַי ה"תיאולוגיים", עיסוקו של ה'לא מאמין' המתייחס בכבוד לענייני אמונה.
מחבר/ת סעדיה גאון
מק"ט מוצר 024900513286
שם יצרן כרמל
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • גלויות לניצה

    בשנת 1988, כשניצה בן־ארי ואני היינו בזוגיות, ניצה הביאה לי ספר נפלא במתנה: חילופי גלויות בין הצייר פרנץ מארק והמשוררת אלזה לסקר־שילר. נכבשתי מייד בקסמו. אני חושב שכבר באותו יום החלטתי לכתוב ולצייר בכל יום גלויה לניצה.
    במשך כשנה הצטברו אצל ניצה קרוב ל־300 גלויות. אני חושב שאפשר לראות בהן את הגיוון שמאפיין את עבודתי ואת תפיסת העולם שלי. שולחן העבודה שלי היה מבחינתי מעין מעבדה, וכל גלויה הייתה ניסוי חזותי בציור, באיור, בעיצוב, בקריקטורה או בקליגרפיה.
    את הגלויות לא שלחתי בדואר, אלא נתתי אותן לניצה ביד בכל יום, משום שגם הבולים היו עבודת יד שלי, ולא בולים שהדואר היה מקבל.
    כל מי שמכיר אותי יודע שאני רואה בגלויות האלה חלון ראווה של יכולותיי, וסוף סוף אני מגשים חלום, ומפרסם אותן בספר.
    מקווה שתיהנו,
    דני קרמן

    המחיר שלנו: 76.30
     
  • המוסריות של הפלורליזם
    הספר המוסריות של הפלורליזם הוא הספר השני של הפילוסוף האמריקאי ג'ון קקס שמתורגם לעברית. בעידן של גלובליזציה וקיטוב פוליטי, ובמציאות הישראלית שבה אנו חיים, הרעיונות של קקס מזמינים אותנו לחשוב מחדש על הדרך שבה אנו תופסים מוסריות, פתיחות וכבוד לאחר. הוא מדגיש את הצורך להתייחס לפלורליזם לא כאיום אלא כהזדמנות לצמיחה מוסרית מתוך הכרה במורכבות של העולם האנושי. המוסריות של הפלורליזם הוא יצירה הגותית חשובה שמציעה ראייה מורכבת ומאתגרת של המציאות המוסרית בעולם המודרני. קקס מציג את הפלורליזם לא כפשרה הכרחית אלא כבסיס לחברה הוגנת ומשגשגת. יש בכתיבה של קקס ישירות ויושרה מרשימים. גישתו משוחררת לחלוטין מהיומרנות והערפול של כל כך הרבה כתיבה אקדמית עכשווית. גם אלה שאינם משוכנעים שדבריו ישנו באופן קיצוני את השקפתנו הפילוסופית על בעיות החיים הטובים, יאלצו להודות שהוא שופך אור חדש ומאתגר על שאלות בעלות חשיבות עליונה.
    המחיר שלנו: 89.60
     
  • איראן החיים עצמם
    בשנת 2015 צייץ נתניהו: ״האתגר הגדול ביותר שאנחנו עומדים בפניו, בחיים שלנו כאזרחי ישראל וכמדינה, זה איום התחמשותה של איראן בנשק גרעיני. מדברים על מחירי הדיור ויוקר המחיה, אך אני לא שוכח גם את עניין החיים עצמם”. ואכן, בעשורים האחרונים למדנו להכיר את איראן דרך אחוזי העשרה של אורניום ומיקומים אקזוטיים של אתרי גרעין; זאת בתיווכם הכמעט בלעדי של פוליטיקאים, משפיעני רשת ופרשנים לענייני ערבים.
    למדנו להכיר את איראן כאיום – אך איננו מכירים את איראן.
    איראן: החיים עצמם מתאר את ההיסטוריה, הפוליטיקה והטראומות שעיצבו את איראן המודרנית: את דינמיקת היחסים בין החברה למדינה; את גלגולי הקואליציות של אנשי דת עם מעמד הביניים ועם סוחרי הבזאר; את שורשי האיבה של איראן למערב, שכוללים מבצע בריטי-אמריקאי להדחת ראש ממשלה מכהן; ואת יחסי ישראל–איראן בתקופת השאה, יחסים שלימים ימקמו את הסולידריות עם המאבק הפלסטיני בחזית האג’נדה של המהפכה האסלאמית.
    לצד אלה, הספר מציג פנינים מהתרבות האיראנית המפוארת ששזורה בשירה פוליטית, ספרות נושכת ועיתונות שוקקת ומראה כיצד כל אלה הניעו ומניעים מהלכים פוליטיים. איראן: החיים עצמם מגשר על פערי הידע והמניפולציות ומניח תשתית להכרת איראן שמעבר לאיום הגרעיני. איראן של החיים עצמם.


    פרופ’ ליאור שטרנפלד מלמד במחלקה להיסטוריה ובתוכנית ללימודים יהודיים באוניברסיטת פן סטייט. ספרו הקודם הוא בין איראן לציון: יהודי איראן במאה העשרים (בהוצאת אוניברסיטת סטנפורד. עברית: הוצאת כתב).
    המחיר שלנו: 76.80