התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • באהבת עולם, דגן

באהבת עולם, דגן

מק"ט מוצר: 036200060728

"רץ כמו הרוח" הוא אחד הביטויים השגורים בפיהם של מי ששירתו תחתיו ואיתו. אחרים מדברים על "נשמה שנמצאת בעולם רוחני גבוה יותר", אדם שביקש לחיות את חייו לשם שמים. כולם מתארים איש בעל כוחות נפש אדירים, שחבריו הצמידו לו את הכינוי "אגדהגן". רס''ן דגן ורטמן, תלמיד ישיבה ולוחם חטיבת גולני, שנהרג ברצועת עזה בעשרה בטבת התשס"ט במבצע "עופרת יצוקה", הוא מהמעטים שהיו לאגדה עוד בחייהם.

"באהבת עולם, דגן" הוא פרוזה עדינה הסובבת את דמותו של דגן דרך סיפורם של חגי ויעל, הורים טריים המחפשים שם לבנם בכורם. הם מתלבטים אם לקרוא לו על שמו של דגן, חבר הילדות של חגי, אך חרדים מהמשא שיניחו על כתפיו. שמונה הימים הבאים ייקחו אותם למסע עומק לחקר זהותם, חלומותיהם ותפיסות עולמם.

את דגן אי־אפשר באמת להגדיר ואין דרך להמחיש, אלא רק לחוש בנוכחותו, ברסיסי האמונה וההשראה שפיזר סביבו. באהבת עולם, דגן חושף את הקוראים אל עולמות הרוח והערכים שהנחיל דגן לחייליו ומתאר את החותם העמוק שטבע בליבם של כל מי שסבבו והכירו אותו.

תמה בר נתן, אחותו של דגן, מתגוררת עם בעלה וילדיה ברמת גן ומלמדת יהדות במדרשות. היא לקחה על עצמה משימה להנציח את אחיה ולצייר במילותיה את אשר לא ניתן להגדרה.

מחבר/ת תמה בר נתן,
מק"ט מוצר 036200060728
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • דיוקן עצמי של אימי

    במשפחת רוזנבוש תמיד חיו עם המתים. דרכו על גרונם, דיברו מפיהם, היסו את קולותיהם. מתים עלולים להגיד גם את מה שלא מוכרחים לשמוע.

    נערה נשלחת מתל אביב של שנות השישים אל הדוד בארגנטינה, להתחיל בחיים חדשים. בעודה במטוס, הדוד לוקה בליבו ומת. בבת אחת היא הופכת לאורחת לא רצויה, ונדרשת - לא בפעם האחרונה - להמציא את עצמה מחדש.

    לאחר מותה, בתה הסופרת מחליטה לכתוב את הגרסה שלה לסיפורה של אימהּ: אישה כריזמטית, מבריקה ושבורה מהיסוד. במהרה היא נאלצת לשכוח כל מה שהיא יודעת על כתיבה, כי גם אם הצליחה לכתוב גרסה אחת של האם, ישנן אלף אחרות.

    מתצלומים שדהו, מודעות בעיתון וארכיב פנימי, המחברת מותחת קווים אל הבית המחניק בתל אביב, ורשה שלפני המלחמה, בואנוס איירס, קומונה ליד מילאנו, ולבסוף קיבוץ. בין סודות מושתקים ופקעת של אשמה, היא מחפשת את הסיפור שהאם ניסתה לספר אך לא היה מי שיקשיב.

    דיוקן עצמי של אימי הוא פורטרט מסחרר, שבו הכתיבה מתפקדת כמעשה אחרון של הצלה. זהו ספר הפרוזה החמישי של יערה שחורי, משוררת וסופרת, זוכת פרס עגנון, והאישי מכל ספריה.

    המחיר שלנו: 49
     
  • בעלי

    המספרת היא מתרגמת ומורה לאנגלית כבת ארבעים. יש לה חיים מושלמים - בית יפה בפרברים, שני ילדים ובעיקר בעל אידאלי, מנהל מצליח בחברה פיננסית, שהיא נשואה לו כבר שלוש-עשרה שנה.

    הבעיה העיקרית שלה בחיים היא שהיא עדיין מאוהבת בבעלה. היא מאוהבת בו כמו ביום הראשון. כאילו היתה בת חמש-עשרה. לגמרי. יותר מדי. היא מאוהבת בו בטירוף.

    ואם לא די בכך, היא כותבת הכול, וגם זאת יכולה להיות בעיה.

    רומן הביכורים של מוד ונטורה הוא קומדיית מצבים מרובת תפניות, חמוצה, מרה, נוקבת ומצחיקה שבמרכזה דמות נשית קיצונית ובלתי נשכחת. הספר היה לרב מכר גדול בצרפת ותורגם ללשונות רבות.

    המחיר שלנו: 67