התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • נשף האמפוזות - אולגה טוקרצ'וק

נשף האמפוזות - אולגה טוקרצ'וק

מק"ט מוצר: 067400002850

סיפור אימה בבית מרפא...

בספטמבר 1913 מגיע מייצ'יסלב ווֹיניץ', סטודנט צעיר מלבוב, אל הכפר המקסים גרברסדורף שבשלזיה. בגרברסדורף שוכן בית מרפא הידוע בטיפול במחלות "חזה ולוע", ומייצ'יסלב וויניץ' הצעיר מקווה ששיטות הטיפול החדשניות שהמקום מציע יצליחו לרפא אותו. בפנסיון לגברים שבו הוא שוהה בין טיפולים, פוגש וויניץ' מטופלים נוספים מאזורים אחרים באירופה. הם נוהגים לשתות יחדיו אלכוהול מקומי, לשוחח ללא לאות על ענייני השעה ולדון בשאלות ברומו של עולם: האם איום מלחמה מרחף מעל אירופה? האם שדים קיימים? האם מתוך קריאת טקסט ניתן לדעת מי כתב אותו – גבר או אישה? 

אך שאלות נוספות מעסיקות את דיירי הפנסיון. וויניץ' נחשף לאירועים מחרידים המתרחשים בהרים סביב הכפר ומערערים את שלוות המקומיים. דיירי הפנסיון חשים שמישהו צופה בהם ומנסה לפלוש לעולמם. אף שוויניץ' עסוק בהסתרת סודות משלו, המסתורין והאימה סוחפים ומרתקים אותו. הוא מנסה לגלות מה עומד מאחורי האירועים הטרגיים ומהם הכוחות המסתוריים המניעים אותם. אלא שהקורבן הבא כבר נבחר.

מאה שנים לאחר הר הקסמיםאולגה טוקרצ'וק מבקרת במחוזותיו של תומאס מאן, מניחה גם היא את הגיבור שלה בבית מרפא, ומספרת סיפור משלה שעומד בפני עצמו. בעלילה מרתקת המשלבת אימה, קומדיה, אגדות עם, ומשל על גבריות פצועה ורעילה, טוקרצ'וק חושפת בנשף האֶמפּוּזוֹת אמיתות על העולם שחמקו מאיתנו, או כאלה שהעדפנו שלא להישיר אליהן מבט. 

נשף האמפוזות, הרומן הראשון שכתבה טוקרצ'וק לאחר הזכייה בפרס נובל לספרות, הוא ספרה הרביעי המתורגם לעברית. קדמו לו ספרי יעקבעל עצמות המתים ונדודים. ארבעתם תורגמו על ידי מרים בורנשטיין, המיטיבה להעביר לקהל הישראלי את קסמה של טוקרצ'וק, שקנתה לה מעריצים רבים ברחבי העולם.

מחבר/ת אולגה טוקרצ'וק
מק"ט מוצר 067400002850
שם יצרן אחוזת בית
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • וילת הסודות

    אחרי עשורים של התכחשות, בית המשפט ברודוס שוקל את האפשרות להחזיר ליהודים את הנכסים שנגזלו מהם במהלך מלחמת העולם השנייה. בעקבות זאת מחליטה נעמי לחדש את הקשר עם אחותה הצעירה והמנוכרת רבּקה, ולגלות יחד איתה את האמת על העבר של סבתן. נעמי, המתגוררת ברודוס, מטפלת בסבתא הקשישה שהייתה לה כאֵם, ויודעת שזהו כנראה הסיכוי האחרון להבין עם מה היא התמודדה בתקופת המלחמה. 

    רבּקה מגיעה לרודוס בעקבות פנייתה של נעמי, נחושה ליהנות מהמפגש המשפחתי ומהחופשה המרגיעה באי היפהפה, שהיא הזדמנות נהדרת להתאושש מהתמודדות זוגית ומשפחתית המכבידה עליה. כשהאחיות קוראות את יומניה החבויים של סבתן, הן נדהמות ללמוד על התלאות שעברה במהלך הכיבוש הנאצי כשהצטרפה למחתרת, על אהבותיה הסוערות ועל ההחלטות הקשות מנשוא שבפניהן ניצבה. הן לא מתארות לעצמן עד כמה ההחלטות מן העבר ישפיעו גם על חייהן - בהווה ובעתיד. 

    וילת הסודות, המבוסס על סיפור אמיתי, הוא רומן היסטורי מטלטל על אהבה, משפחה, אובדן ותקווה. פטרישה וילסון, סופרת בריטית החיה ברודוס, מנווטת בכתיבה סוחפת בין רודוס של ימינו לבין הגיבורים שנלחמו על ביתם באחת התקופות האפלות בהיסטוריה. זהו ספרה השני של וילסון הרואה אור בהוצאת מודן, קדם לו רב־המכר אי הסודות.

     

    “ספר שהוא גן עדן מושלם.“ אמזון

    “ספר נפלא לאוהבי חופשות ביוון.“ גוּדרידז

    המחיר שלנו: 78