התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • משמרת ערב - יד שניה

משמרת ערב - יד שניה

מק"ט מוצר: 141486

מומחי באג 2000 צפו לילה של פורענות בערב השנה החדשה, ובכל זאת הרצח של עובדי סניף בלוקבאסטר בפרבר מנומנם בניו ג‘רזי הפתיע את כולם. הניצולה היחידה לא ראתה כלום, והראיות הובילו את המשטרה אל בן זוגה של אחת מהקורבנות, שנמלט בלי להשאיר עקבות. 15 שנים מאוחר יותר, באותה שכונה, נרצחות עובדות הגלידרייה המקומית, וגם הפעם נשארת בחיים רק צעירה אחת שלא ראתה כלום.
האם הרוצח חזר לעיר? אחיו הצעיר משוכנע שכן, והוא נחוש לאתר אותו, אבל חקירת המשטרה מצביעה על חשודים נוספים. סוכנת האף-בי-איי שרה קלר נשלחת לסייע לחקירה, ונחשפת לצדדים האפלים של העיירה. בחושיה המחודדים היא חושפת קשר של סודות שמחברים בין הקורבנות משני האירועים, ומבינה שהרוצח נמצא בהישג ידה. אלא שגם הוא מבין זאת, ויש לו תוכנית שתנקה אותו מכל חשד. קרב המוחות נעשה מאתגר ככל שנוקפים הימים, עד לרגע העימות הבלתי נמנע.

משמרת ערב הוא מותחן מבריק ומתוחכם שכתוב ביד אמן, ומציב במרכזו גיבורה מרשימה ויוצאת דופן. ספרו הקודם של אלכס פינלי, ‘עד אחרון הפחדים‘, יצא אף הוא לאור בהוצאת מודן, ויחד הופכים שני הספרים את פינלי לאחד הקולות החדשים המובילים בעולם המותחנים.

“מותחן ששוזר את דרמת החיים עם פשע מתוחכם. מעריצי המותחנים יחכו בקוצר רוח גם לספרו הבא של פינלי.“ פבלישרז ויקלי

“פינלי הוא אחד הקולות המרגשים ביותר בז‘אנר.“ חדשות E!

מחבר/ת אלכס פינלי,
מק"ט מוצר 141486
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • המהמר - יד שניה

    אֶלוּסיוּס ארצ‘ר חייב התחלה חדשה. אחרי שפענח פרשיית רצח ונחלץ ממנה בעור שיניו, הוא מחליט לנסוע לקליפורניה. שם, אומרת השמועה, אפשר להרוויח הרבה כסף אם אתה חרוץ, בר מזל, פושע - או שלושתם.

    בדרך ארצ‘ר עוצר ברינוֹ, נבדה, שם אלת המזל מזמנת לו צרור מזומנים ומכונית אדומה. יחד איתה מגיעה שותפתו לשלב האחרון של המסע: שחקנית שאפתנית בשם ליברטי קלהאן, שמתכננת לנסות את מזלה בהוליווד. אבל כשהשניים מגיעים לבֵּיי טאון, קליפורניה, ארצ‘ר מגלה במהירות שהמוני האנשים שנהרו לשם בחיפוש אחר עושר נחתו בגן עדן מזויף, שלמעשה מזכיר יותר גיהינום.

    ארצ‘ר מציע את עצמו לעבודה במשרד חקירות פרטי, השייך לסוכן אף־בי־איי אגדי לשעבר, ומייד מוצא את עצמו בליבה של שערורייה: תיק סחיטה של פוליטיקאי עשיר ומקושר שרץ לראשות העיר. כאשר גופות מתחילות להיערם, ארצ‘ר חייב להסתנן לעולם של בתי בושת, מאורות הימורים וסוחרי סמים. ואז הוא מגלה שאם לא ימצא את הרוצח במהירות, ביי טאון עלולה להיות מקום מנוחתו האחרון.

    במרכזו של המהמר ניצב גיבור מבריק וקשוח, מחוספס אך רגיש, שסוחף את הקוראים לאמריקה של סוף שנות ה־40 , שבעצם לא שונה כל כך מזו של היום. הספר כתוב בסגנון הקולח והשנון של דיוויד באלדאצ‘י, שמגיע כאן לשיאים חדשים ומעניק חוויית קריאה מושלמת.

     

    כל ספריו של דיוויד באלדאצ‘י, וביניהם מרסיאור יוםצל כבד וחסד אחד, יצאו לאור בעברית בהוצאת מודן והפכו לרבי־מכר בארץ ובעולם.

    “באלדאצ‘י מצליח לבנות מותחן היסטורי אמין בעדינות גדולה, ולהתחמק מקלישאות.“  - בּוּקפייג‘

    “מותחן מעולה בסגנון פילם נואר. ארצ‘ר הוא אחת מהדמויות הבולטות בספרות המתח העכשווית, שלא כדאי לפספס.“ - בּוּקריפּוֹרטר

    המחיר שלנו: 35