התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • חדר הפרפרים - יד שניה

חדר הפרפרים - יד שניה

מק"ט מוצר: 141693

פּּוֹזי מונטגיו מתקרבת לגיל שבעים, ועדיין חיה לבדה בבית האחוזה העצום ששייך למשפחתה כשלוש מאות שנה. אף על פי שביתה האהוב וגניו הגדולים מלאים בזיכרונות מאושרים מימי ילדותה ומהימים שבהם גידלה את ילדיה, היא יודעת שבקרוב יהיה עליה לקבל החלטה לא פשוטה. הבית מתחיל להתפורר, והתחזוקה שלו דורשת יותר ממה שהיא מסוגלת לו. 

פוזי משתדלת לקבל את ההחלטה הנכונה עבור כל בני משפחתה. אבל מתברר שזה כלל לא קל, כי בנה הצעיר חוזר במפתיע מאוסטרליה אחרי עשר שנים, ואילו בנה הבכור, אב לשניים, מתגלה ככישלון כלכלי גמור. וכאילו זה לא מספיק, הופעתו מחדש של מאהב מהעבר שעזב אותה שבורת לב לפני חמישים שנה עתידה לשנות הכול ולחשוף סוד ישן המסתתר בין קירות הבית.

לוסינדה ריילי, מחברת הסדרה רבת־המכר שבע האחיות, מפליאה לגולל רומן היסטורי הפרוש על פני עשרות שנים. חדר הפרפרים הוא ספר מרטיט ומחמם לב, שממש כמו הדמויות בו - יגרום לקוראים להתאהב.

 

"הספר המושלם לחופשה." - דיילי מייל

"לוסינדה ריילי הצליחה לכתוב עוד ספר מדהים." - בּוּקליטרטי

מחבר/ת לוסינדה ריילי
מק"ט מוצר 141693
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ברנשים וחתיכות - יד שניה

    זה הקובץ הראשון מפרי - עטו של דיימון ראניון (1884 - 1946) הסופר והעיתונאי האמריקאי שקנה את עולמו בסגנונו העסיסי, העוקצני והמשעשע, בסיפוריו הקצרים על טיפוסים קשוחים - כביכול אך בעלי לב - זהב, בקטע הנוצץ של ברודוויי, רחוב המסבאות וחיי הלילה במנהטן, ניו - יורק. ברבים מהסיפורים סיומת מפתיעה - תחבולה ספרותית שרבים העתיקו מראניון. החומר מובא בתרגום העברי שנחשב לקאסי ונאמן ביותר למקור, מבחינת ה"סלנאנג" המקורי והקצב הסוחף. בספר זה ימצא הקורא 13 סיפורי - ברודוויי., אשר הראשון בהם, "חולד בלונדיני", הוא הסיפור האחרון שכתב ראניון לפני מותו, ב - 10 באפריל 1946. לצידם מובאים כתריסר מסיפורי המערב של ראניון ושתי כתבות עיתונאיות מפורסמות: תיאורים ממשפטיהם של איל - הפשע האמריקאי אל קאפונה ואיל - ההון המאריקאי פיירפונט מורגן. בכל אחד משלושת השערים שבספר מוצג פן אחר של ראניון. כך ניתן לקורא להתרשם מסגנונות הכתיבה השונים של הסופר שכתביו היו רבי - מכר בחייו ואשר ביקש לפזר את אפרו על פני הברודוויי, השדרה הנוצצת שאותה ואת ברנשיה וחתיכותיה אהב והנציח בסיפוריו ובכתבותיו.

    המחיר שלנו: 45