התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שמי האבן - נ

שמי האבן - נ"ק ג'מיסין

מק"ט מוצר: 034800071885

"שמי האבן מבסס את נ. ק. ג'מיסין כאחת מסופרות הפנטזיה החשובות ביותר בדורה!"

           

            ג'ון סקלאזי – מחבר "מלחמת האדם הזקן" ו"חולצות אדומות"

 

 

הירח יחזור בקרוב. השאלה אם חזרתו תסמל את ישועת המין האנושי או את סופו המוחלט, תלויה בשתי נשים.

 

אסון ירשה את הכוח של אלבסטר בעל עשר הטבעות. באמצעות אותו הכוח, היא מקווה למצוא את בתה נאסון ולהקים עולם שבו כל אורוגן יוכל לחיות בבטחה.

 

עבור נאסון, היכולת של אימה לשלוט בשער האובליסקים מגיעה מאוחר מדי. היא כבר ראתה את הרוע של העולם וקיבלה את העובדה שאימה לא מסוגלת לקבל: לפעמים אי אפשר לתקן דבר שבור, אלא רק להשמיד אותו לגמרי.

 

נ. ק. (נורה קייטה) ג׳מיסין היא יועצת קריירה, בלוגרית פוליטיקה וזללנית מקצועית שחיה בניו יורק. היא כותבת מגיל עשר, אף שעבודותיה הראשונות לעולם לא יראו אור. "העונה החמישית" ושני המשכיו זכו בפרס הוגו לספר הטוב ביותר והיא האישה השחורה הראשונה שזכתה בפרס זה והראשונה שזכתה בפרס שלוש שנים ברציפות על ספרי טרילוגיה אחת.

מחבר/ת נ"ק ג'מיסין
מק"ט מוצר 034800071885
שם יצרן אופוס
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • העיזבון 5 - מרטאג

    רוכב דרקונים... 
    מכשפה מסתורית...
    הרפתקה חדשה מתחילה! 

    במשך מאה שנים המלך העָריץ גאלבטוריקס הטיל אימה על בני האדם ועל שאר הגזעים בממלכה. עכשיו, כשהאמיצים שהתנגדו לו הצליחו להפיל אותו והמלחמה נגמרה, רוכב הדרקונים מרטאג והדרקון שלו עוקץ משלמים את המחיר על התפקיד שמילאו תחת שלטונו, גם אם בניגוד לרצונם. שנואים ובודדים, הם מגורשים אל שולי החברה.

    אבל לאוזניו של מרטאג מגיעות שמועות על אירועים מוזרים בקצות הממלכה, שמועות על אדמה נסדקת ועל ריח של גופרית באוויר. משהו אפל אורב בצללי אלאגייזיה, משהו מסוכן בהרבה מכפי שנראה תחילה.

    מרטאג ועוקץ יצטרכו להשתמש בכל מה שיש להם כדי להילחם עבור עולם שנטש אותם, בתקווה לנצח.

    מספר הסיפורים האגדי כריסטופר פאוליני נולד בשנת 1983 בקליפורניה וגדל במונטנה. הוא סיים את לימודיו התיכוניים בהתכתבות בגיל 15, ולאחר מכן החל לכתוב את הספר אראגון, הראשון בסדרת הספרים המתרחשת בארץ הדמיונית אלאגייזיה. עכשיו הוא חוזר לעולם המופלא שיצר, בפנטזיה אפית המתרחשת שנה אחרי אירועי סדרת רבי־המכר הבינלאומית הירושה. 

     

    ״שני עשורים אחרי שאראגון ראה אור, פאוליני מוכיח שעדיין יש סיפורים שצריך לספר ביקום הזה.״ - בוקליסט

    ״ספר המשך נחוץ ביותר, בכיכובה של דמות אהובה." - קירקוס

    המחיר שלנו: 78