התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הפרידה האחרונה שלה - יד שניה

הפרידה האחרונה שלה - יד שניה

מק"ט מוצר: 142240
מחבר/ת מלינדה לי
מק"ט מוצר 142240
שם יצרן מטאור
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בגד ים - יד שניה
    בן הוקינס, שוטר לשעבר במשטרת לוס־אנג’לס שהפך לעיתונאי ולסופר, יוצא להוואי כדי לחקור את היעלמותה של דוגמנית, שהיתה קורבן לנבל סדיסטי, המכנה את עצמו הנרי בנואה. כשעוד ועוד גופות מתגלות, מגיעה חקירתו של הוקינס למבוי סתום. בנואה יוצר קשר עם הוקינס ומציע לו את סיפור חייו ואת הסיבות למסע הרציחות שלו. להצעתו מתלווה איום, שאם הוקינס לא יעשה כדבריו חייו וחיי חברתו בסכנה. בנואה מתגלה כמספר בחסד עליון.

    בגד ים הוא סיפור מלא פחד ותשוקה המגביר את פעימות הלב, ולוקח אותנו למקום שבו יופי ורצח מתנגשים, לגן עדן שבתוכו מסתתרות אימה וזוועה.

    ג’יימס פטרסון הוא מחברם של רבי־מכר רבים. ספריו ‘מרי מרי’ ו’שופט תחת אזהרה’ יצאו לאור בעברית בהוצאת מודן.


    “פטרסון לעולם - ואני מתכוון לעולם - אינו מאכזב.”
    לארי קינג, יו.אס.איי. טודיי
    “ג’יימס פטרסון הוא מלך רבי־המכר.” פאבלישרס ויקלי
    “האיש שאינו מחטיא.” טיים
    “מספר הסיפורים מספר אחת של אמריקה.” פורבס
    המחיר שלנו: 25
     
  • כל צבעי העלטה - יד שניה

    קיץ 1975, מיזורי. העיירה הקטנה מונטה קלר נקרעת מבפנים בעקבות חטיפתו של נער בשם פּאץ'. חברתו הטובה סיינט מוכנה להסתכן בכול כדי למצוא אותו. אבל כשהיא תמצא אותו – לבה יישבר.

    פאץ' שוכב לבדו בחדר חשוך לגמרי – עד שהוא מרגיש יד נוגעת בידו. שמה גרייס, ולמרות שהם אינם יכולים לראות זה את זה, היא מאירה את עולמם במילותיה.

    אבל כשהוא מצליח לברוח, אין כל סימן לכך שגרייס התקיימה אי־פעם. נותרו לו רק שמה וקולה, והוא מצייר אותה מזיכרונות שבורים – ויוצא למסע ממושך ביותר כדי למצוא אותה.

    שנים הופכות לעשורים, והתקווה מתחלפת באובססיה. סיינט עוקבת אחר מסעו במטרה לצוד את החוטף ולשחרר את הנער היחיד שאהבה אי־פעם. גם אם גילוי האמת פירושו שיאבדו זה את זה לנצח...

    כריס ויטאקר, יליד לונדון, מתגורר בבריטניה. ספריו תורגמו ל־31 שפות, ראו אור ב־30 מדינות וזכו בשלל תשבוחות ופרסים ברחבי העולם.

    כל צבעי העלטה הפך עם יציאתו לאחד מרבי־המכר הגדולים של העשור, בילה מעל 20 שבועות ברשימת רבי־המכר של הניו־יורק טיימס והוא יעובד לסדרת טלוויזיה.

    הרעיון לספר, והמוטיבציה מאחורי הכתיבה כתגובה לפוסט־טראומה, צמחו מתוך ילדותו האפלה של ויטאקר. "רציתי לענות על השאלה, גם עבורי וגם עבור הדמויות: אם מישהו אחר מכתיב את תחילת הסיפור שלך, האם אתה יכול לכתוב את הסוף בעצמך?... פאץ' נכנס לחושך כאדם אחד ויוצא כאדם אחר. כמוני, גם לפאץ' לא הייתה ילדוּת מושלמת, אבל דאגו לו. הוא היה אהוב. ואז קרה הדבר הנורא הזה והוא יצא מהחושך עם מטרה. זה מה שקרה לי".

     

    "קריאה חסרת נשימה בספר שמכה כמו פטיש..."  - הוושינגטון פוסט

    "סיפור מתח ואהבה היפנוטי שגרם לי לקרוא עד 2:30 לפנות בוקר." - בוסטון גלוב 

    המחיר שלנו: 45