מעופ - ספטימוס היפ 2 - יד שניה
הספר מעופ נפתח שנה לאחר שסֶפּטִימוּס היפּ גילה מי הוא באמת: מה שמו, מיהם הוריו ואת העובדה שיש לו שישה אחים ואחות! הוא גם התמנה לחניך של קוסמת-העל מַרסִיָה אוֹבֶרסטרֶנד, שאת מקומה יִירש ביום מן הימים. כחניך שלה הוא לומד כל מה שקוסם-על צריך לדעת על שיקויים, לחשים וכישופ. ג'נה, לעומת זאת, גילתה שהיא לא ילדה רגילה אלא המלכה לעתיד, וכיאה לנסיכה של ממש היא עוברת עם משפחת היפ לגור בארמון ונהנית מהחיים הנוחים שם. אבל כוחות הרשע לא נחים לרגע. צל אפל עוקב ללא הרף אחרי קוסמת-העל חובבת המגפיים מחודדי החרטום, ואחיו הבכור של ספטימוס, סיימון, יוצא במסע נקמה שאיש אינו מבין את פשרו. ואיך זה שהקסם האפל עדיין אורב ברחבי הארמון? ספטימוס חייב להתגבר על פחדים עתיקים שאינם מרפים ממנו, כדי להציל את היקרים לו מכול. בספר מָעוֹפ ממשיכה אנג'י סייג' לתאר לקוראים את קורותיו של ספטימוס היפ, בלי לוותר על ההומור האופייני לה ועל כל ההמצאות המצחיקות והרעיונות המגניבים שקוראי כישופ למדו לאהוב.
מודעה בעיתון מפרסמת מחנה קיץ. למחנה אין מחיר, וגם לא תאריך סיום. חמישה תלמידי בית ספר נכנסים למחנה, והדבר הראשון שהם נתקלים בו הוא איש-סלע. הוא מורה להם לבחור אחת משלוש דרכים: הדרך הקלה, הדרך המהירה או הדרך החכמה. באיזו דרך הייתם בוחרים?
המחיר שלנו:
40
₪
רוֹן ירְַקָן יודעת שיום יבוא והיא תתפוס את מקומה של אחותה בבית המלוכה. אחרי שהתאמנה כל חייה לחזור לארמון ולנקום את רצח הוריה, היא תעשה הכול כדי להפוך למלכה ולהגן על קהילת המכשפות שגידלה אותה. היא צריכה רק להתעלם מהשומר הנאה מדי שנמצא כל הזמן בקרבתה, ולהשתלט על הקסם הפרוע שלה... הנסיכה רוֹז ולהארט יודעת שעם הכוח באה אחריות, והיא לא תניח לאירוע שולי כמו חטיפה למדבר לעמוד בינה לבין חובתה )גם אם החוטף שלה מקסים במיוחד(. אבל החיים מחוץ לארמון הם פראיים ויפים מששיערה, והמכשפות שחששה מפניהן הן אולי המשפחה שחיפשה כל חייה. בעוד יום ההכתרה מתקרב וכל אחות שואפת לדרוש את זכותה לכתר, אויב ישן יעשה הכול כדי לעצור את שתיהן. האם יצליח? ואולי מטרתן של התאומות אמורה להיות שונה לגמרי? קתרין דויל וקתרין ובר הן שתי סופרות ילדים ונוער עטורות פרסים, וגם גיסות. תאומות הכתר, ספרן המשותף הראשון, פותח סדרה מצליחה ואהובה. הספר התקבל בהתלהבות עצומה בקרב הקוראים והמבקרים גם יחד, תורגם ל־ 16 שפות והיה לרב־מכר. הצלחתו הרבה של הספר, שהיה אמור להיות אחד מצמד ספרים, הביאה לכך שהסדרה הפכה לטרילוגיה. "מצחיק בטירוף, מהיר ונוטף רומנטיקה. מוכר ונוסטלגי, אך גם מרענן, שובב ומקסים." רַשְני צַ'קְשי, סדרת אַרוּ שאה "עם ההומור השנון ומערכת הקסם המורכבת, לא תשתעממו לרגע. מרנין וקסום." קירקוס ריוויוז "הרפתקה קצבית, מהנה ועשירה בפרטים, גדושה בקסם כובש וברומנטיקה מרוממת נפש." פבלישרז ויקלי
המחיר שלנו:
40
₪