התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לה קורדון בלו הסדרה הביתית: עוגות ומאפים - יד שניה

לה קורדון בלו הסדרה הביתית: עוגות ומאפים - יד שניה

מק"ט מוצר: 142608
מחבר/ת לה קורדון בלו
מק"ט מוצר 142608
שם יצרן ספרי קונמן

אולי יעניין אותך גם

  • בישול יומיומי - מתכונים ב-30 דקות - יד שניה
    סדרת בישול יומיומי גאה להציג בפניכם את ספר הבישול היפהפה מתכונים ב-30 דקות. כאן תמצאו מתכונים רבים מעוררי תיאבון וקלים להכנה, החל מסלטים רעננים ומנות ראשונות מגרות דרך תבשילים חמים וביתיים של אורז ופסטה, עוף ובשר, וכלה בקינוחים מתוקים - ללקק את האצבעות!
    המחיר שלנו: 35
     
  • קציצות בקלי קלות - יד שניה
    כדורי בשר בטעם כבש עם שזיפים וערמונים • קבבוני בשר ותרד עם אגוזי קשיו • כדורי בשר ברוטב חמוציות אדום • קציצות עוף מתובלות • כופתאות תרד וגבינה ברוטב חמאה לימוני • קציצות בשר ואורז ברוטב קארי־קוקוס ותפוז • קציצות בקר וחזה אווז מעושן עם צ´אטני אפרסקים • קציצות קינואה, פטריות וטחינה • קציצות תפוחי אדמה וטונה • קציצות מעגבניות צלויות וגבינת פטה • קציצות הודו עם דלעת וזנגביל כבוש • קציצות בטטה ועדשים כתומות • כדורי בשר וסולת במרק סלק חמוץ • קציצות סלמון ברוטב שמנת ופטריות • כדורי טופו אינדונזיים עם רוטב בוטנים • קרוקטים כרובית וגבינה מעושנת - כל אלה הם רק חלק ממתכוני הקציצות הנפלאים שמופיעים בספר.

    הספר מציע עשרות מתכונים לקציצות מכל הסוגים: קציצות מבשר הודו, עוף, בקר וטלה, קציצות דגים, קציצות ירק וקציצות צמחוניות ממגוון חומרים; קציצות מטוגנות, קציצות אפויות וקציצות מבושלות; קציצות "יבשות" וקציצות ברוטב. לצדם תמצאו מתכוני עזר לרוטבי טבילה, לתוספות מתובלות ואפילו למרקים צחים שמשמשים כבסיס לרטבים וכן שלל עצות וטיפים מניסיונה העשיר של דנית, ובכלל זה "דברים שכדאי לדעת לפני שמתחילים בבישול". המתכונים כתובים בשפה פשוטה וברורה וכל שלב מוסבר בצורה מפורטת, כשלצד מצרכים פחות מוכרים מופיע הסבר קצר על טיבם ועל המקומות בהם ניתן להשיגם. כל מתכון מלווה בתצלום מעורר תיאבון, שממחיש את התוצאה הסופית.

    דנית סלומון היא מחברת ספרי הבישול רבי־המכר "עוגות בקלי קלות", "שוקולד ושושנים", "פיצהפיתה", "קטנטנות - קאפקייקס בקלי קלות" ועוד רבים אחרים.
    המחיר שלנו: 39
     
  • טעמים של בית - יד שניה
    חמין משגע לשבת, דגים בשַרמוֹלָה, סנדוויץ' אלג'יראי אמיתי, שוּפּלוֹר עוף וכרובית,
    כבד קצוץ של אמא, כדורי מרציפן ממכרים, זַ'אבַּן מבהיק בלובנו, עוגיות היוֹ–יוֹ
    שהפילו מהכיסא את שופטי "מאסטר שף"...
    טעמים של בית הוא ספר בישול נפלא ובו עשרות רבות של מטעמים צפון–אפריקאיים,
    שהכין בכישרון עצום ובאצבעות אוהבות אבי לוי, זוכה תוכנית הטלוויזיה המצליחה
    "מאסטר שף" והבעלים של מסעדת "המוציא" בירושלים.
    המחיר שלנו: 39