התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ראש השנה - דנית סלומון - יד שניה

ראש השנה - דנית סלומון - יד שניה

מק"ט מוצר: 142624
מחבר/ת דנית סלומון
מק"ט מוצר 142624
שם יצרן קוראים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שום עם כל דבר - יד שניה

    הספר "שם עם על דבר" בא להמחיש באמצעות כ-180 מתכונים את העובדה הידועה כי השום הוא מרכיב חשוב במאכלים מכל הסוגים, החל במנות ראשונות, סלטים ומאכלי פסטה, וכלה במרקים, רטבים, ירקות, מאכלי בשר, דגים ופירות ים, מיני לחם ומה לא.
    אין ספק, השום ראוי להשתלב בכל אוכל טוב. יש אף הגורסים שהוא ההופך כל מאכל למאכל טוב.
    ספר מתכונים זה, הראשון מסוגו בעברית, מספק רעיונות לאין ספור לתרומה שהשום יכול להעלות לארוחה הבאה שתוגש על-ידך.
    בתאבון!
    המחיר שלנו: 28
     
  • לה קורדון בלו הסדרה הביתית: בישול צרפתי - יד שניה
    כחלק מסדרת ספרי הבישול והאפיה של לה קורדון בלו.
    המחיר שלנו: 35
     
  • סין דרך האוכל (כשר) - יד שניה
    מסעות קולינריים מסעירים ברחבי סין, הולידו את הספר הזה. ישראל אהרוני והצלם נלי שפר צוות ותיק ומיומן נסעו לסין טיילו בה לאורכה ולרוחבה, ביקרו במחוזות הקולינריים החשובים, טעמו בישלו ואכלו במסעדות המפוארות ביותר, במסעדות העממיות ביותר, בשווקים, בדוכני האוכל שברחוב ואפילו בבתים פרטיים. כל הרשמים, החוויות, הסיפורים, המתכונים והמראות מהארץ המדהימה הזאת, קובצו בספר מהודר זה ובכך גם ייחודו. לא עוד א סופת מתכונים סיניים אלא סיפורן של קולינריות מעוררות תאבון. בסוף הספר יש פרק, אותו כתב נלי שפר, ובו מידע על סין. למטייל בסין הקלאסית בשילוב הנושא הקולינארי. בשונה מכל ספרי הבישול שיצאו לאור בארץ עד כה, נאספו המתכונים גם בכריכה רכה שיהיה קל ונוח לעשות בספר שימוש במטבח.
    המחיר שלנו: 35