בני סיידא ואבי ביטון מבשלים - יד שניה
בני סיידא והשף אבי ביטון חברו יחד לספר מלהיב ומרהיב, מוקפד וברור, עם מתכונים מפתיעים וקלי הכנה, שעשויים ממוצרים נגישים ומוכרים - ספר אשר כולו אהבה לאוכל, למטבח ולסועדים. בספר שלפניכם תמצאו מנות שיש בהן קריצה למשהו מיוחד ולא שגרתי - ואת כולן אפשר להכין בקלות: נישנושים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, תוספות וקינוחים. אוכל פשוט ומתוחכם, אוכל טעים ומאתגר, עם חומרי גלם שיש בכל בית. מנות שמכינים תוך דקות עם מצרכים ספורים, ומנות מושקעות יותר - אלה ואלה קוצרים תשואות עם הסועדים. בני סיידא הוא מחבר רבי-המכר ´קופסת העוגיות שלי´, ´ארוחות מפנקות´, ´ברגע האחרון´, ´קציצות´, ועוד. אבי ביטון הוא שף ובעלים של מסעדת ´אדורה´ בתל-אביב. הספר הזה הוא תולדה של המפגש המיוחד בין שניהם.
מחבר/ת
בני סיידא ואבי ביטון
ישראל אהרוני, האיש שהביא את המטבח הצרפתי לארץ ו"גייר אותו כהלכה", משתף באהבתו העצומה לצרפת ומטעמיה: מנות ראשונות חמות וקרות, דגים, עופות, בשר, ירקות, מנות אחרונות, וכמובן ? יין, בתוספת שלל אנקדוטות וצילומים היוצרים אווירה צרפתית אמיתית.
המחיר שלנו:
30
₪
ישראל אהרוני. רואי גרשון. ירון קסטנבוים. ליה שומרון. מיקי שמו. שיתוף פעולה פורה בין אולפני הרצליה ומדיו שיווק ותוכן - שיזמו את תוכנית הטלוויזיה המצליחה מתכון בטוח - לבין הוצאות הספרים "פן" ו"ידיעות ספרים", הביא להוצאתו לאור של הספר הייחודי הזה. הספר מציג קרוב ל-100 מתכונים מובחרים של טובי השפים בארץ: ישראל אהרוני, ירון קסטנבוים, ליה שומרון (בריאות), מיקי שמו (אפייה) ורואי גרשון (שוקולד). כל מתכון כתוב בבהירות ובשלבים, ומלווה בתמונה מרהיבה - מתכונת להצלחה! תמצאו כאן מתכון למרק, סלט, דגים, אורז, פסטה, קטניות, בשר, עוף, מאפים מתוקים, מאפים מלוחים, קינוחים וממתקים. אם תרצו להתמקד באחד השפים החביבים עליכם תוכלו למצוא את המתכונים שלו לפי תוכן העניינים שבתחילת הספר או ב"מפתח השפים" שבסופו: צלליתו של כל אחד מהשפים המופיעה בתחילת המתכון תזכיר לכם שאתם במקום הנכון. אז חגרו סינר צבעוני, מזגו לעצמכם כוסית יין, שימו מוזיקה טובה וקדימה למלאכה - מלאו אחר ההוראות ומובטח לכם שאורחיכם ובני ביתכם יגרגרו בהנאה!
המחיר שלנו:
40
₪