התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מרקים ונזידים - יד שניה

מרקים ונזידים - יד שניה

מק"ט מוצר: 142709
39 ₪
אין במלאי
מחבר/ת לויים וידה
מק"ט מוצר 142709
שם יצרן מסדה
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • לה קורדון בלו הסדרה הביתית: פסטה - יד שניה
    כחלק מסדרת ספרי הבישול והאפיה של לה קורדון בלו.
    המחיר שלנו: 35
     
  • העוגיות המרוקאיות של אמא - יד שניה
    הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא", כמו הספר "הבישול המרוקאי של אמא", מבוסס ברובו על מתכונים מבית אמא. את תורת הבישול והאפייה למדתי מאמי היקרה. כילדה, ישבתי לידהּ וצפיתי בה ובאופן עבודתה, נוכחתי בגילויי האהדה של האורחים לנוכח טעמם המשובח של המאכלים והקינוחים שהוגשו לפניהם. גדלתי והפכתי לרעיה ואם, והתנסיתי אף אני בזו המלאכה. צעד אחר צעד ובלא מעט ניסיונות, שחלקם הפכו להצלחה וחלקם נחלו אכזבה, אף-פעם לא אמרתי נואש. עם המון נחישות והתמדה, ויותר מכול - אהבה לעניין, למדתי את מלאכת הבישול והאפייה.

    הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא" מרכז בתוכו מבחר גדול של עוגיות וריבות מהמטבח המרוקאי האותנטי, סיפורים אותנטיים על החינה והמימונה מבית אמא, טיפים ועוד... אתם מוזמנים ללמוד ולהתנסות בחוויה מיוחדת במינה.

    בהצלחה!
    המחיר שלנו: 49
     
  • ספר הבישול של קובי בר - יד שניה
    מאז שאני זוכר את עצמי,אני אוהב לבשל. ועכשיו, אחרי יותר מ-14 ספרי בישול שפרסמתי, כל אחד בנושא אחר, החלטתי להוציא ספר ובו המתכונים האהובים עלי במיוחד. בין התבשילים החדשים שבספר גם כאלה שכתבתי בעת מסעותי בעולם, וכך תוכלו למצא את השפעת אותם מקומות קסומים על הבישול שלי. בספר מתכונים לארוחות מלאות, סלטים, אורז, פסטה, עוף, בשר וקינוחים מתוקים. הוראות ההכנה פשוטות וברורות, המצרכים קלים להשגה והכול פשוט... טעים.
    המחיר שלנו: 25
     
  • עוגות בכיף - יד שניה

    בספר זה שפע מרהיב של עוגות יפות וטעימות. עוגות למשפחה ולחברים, לידידים ולילדים, לחגים ולאירועים מיוחדים. בנוסף לעוגות יש בספר אוסף מרשים של עוגיות, מיני פאי, מאפינס וקינוחים נפלאים.

    מה שמייחד את המתכונים בספר עוגות בכיף הוא קלות העשייה והמהירות בה אפשר להכין אותם, חלק מהעוגות אפילו אין צורך לאפות.

    זהו ספר של כיף, כיף להכין את העוגות והקינוחים, כיף להגיש אותם וכיף לאכול אותם.

    המחיר שלנו: 30