ארוחה לבנה, שתי מילים שהן עולם ומלואו. עוים של טעם טוב והרגשה נהדרת, עולם של מצב רוח טוב בגוף ברואי עולם של שפע תבשילים ומאכלים, על טהרת המזון החלבי. מארוחת בוקר קלה דרך ארוחת צהריים עשירה ומשביעה ועד לאירוח ערב מפואר - הכל כאן, במיוחד בשבילכם! בספר "ארוחה לבנה" תוכלו למצוא את כל המנות האפשריות: מנות ראשונות מקוריות ומעניינות, מרקים עשירים וטעימים, כריכים מלאי כל טוב, סלטים ססגוניים ונועזים, דגים מתובלים במיני רטבים, מאפים ופשטידות מעלי ניחוחות פסטה עם רוטבי גבינה קטיפתיים, פאטה ומוסים במבחר טעמים, עוגיות מלוחות המתאימות לכל אירוח, קינוחים מרהיבים ועוגות מגרות ומפתות כי ארוחות חלביות טעימות, מזינות ובריאות - כיף לאכול בכל אירוע, בכל שעה, בכל יום! אנו מאחלים לכם קריאה נעימה ואכילה מהנה - מכל ה(ח)לב!
בישול ביוגורט ובמוצרי החלב האחרים מתאים מאין כמוהו למטבח הישראלי, שאווירתו ים-תיכונית והוא נוטה מטבעו לנצל את החלב ומוצריו. הספר מלווה שפע צילומי צבע ומכיל גם הסברים כלליים על מוצרי חלב מתורבתים והנחיות להכנת יוגורט וגבינה בבית.
המחיר שלנו:
29
₪
בעידן המודרני, הנשלט בידי אופנות וטרנדים, יש דברים שעומדים מעל הזמן. פטה כבדטארטטסן, רטטוי, בף בורגניון, קיש לורן- אלה רק מקצת הדוגמאות למנות שלעולם לא ייצאו מהאופנה וטוב שכך.מבשלים בצרפתית, ספר חדש ב"עריכת על השולחן מרכז גסטרונומי", מאפשר לערוך היכרות,מחודשת עם המנות הפופולאריות ביותר מן המטבח האהוב ביותר בעולם וגם להתוודע למנותמרתקות ופחות מוכרות.מבשלים בצרפתית לוקח אתכם לטיול מענג במחוזות האוכל של צרפת, מחבל פרובאנסשטף השמש בדרום ועד נורמנדי הדשן בצפון. קדרות כפריות מככבות לצד מאכלי הביסטרו, מנות אירוחרבות רושם לצד מתכונים שיתאימו לארוחת צהריים קלילה. מנות ירק מעודנות ובריאות לצדקינוחים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם.לא מדובר רק באסופת מתכונים. לבשל בצרפתית פירושו לאמץ שיטות בישול פשוטות אך חיוניות,שנולדו במטבח הצרפתי הקלאסי והיו לאבן יסוד בכל מטבח- מקצועי או ביתי. בעזרת טכניקותאלה , תוכלו לשדרג כל מאכל מוכר או לצאת ללא חשש להרפתקאות קולינריות חדשות.* כ- 100 מתכונים בדוקים ומוסברים בשפה ידידותית וקולחת* תצלומים מרהיבים, שעושים חשק לרוץ למטבח* מידע על חומרי הגלם והתאמתם למטבח המקומי.
המחיר שלנו:
120
₪
ספר האפייה המהירה של ארז קומרובסקי הוא ספר בלתי רגיל. כלל אחד, גאוני ופשוט, מנחה אותו: זמן הכנת המאפים אינו עולה על זמן חימום התנור. ההוראות: פשוטות. השמרים: אאוט. הטעם: פנטסטי. חומרי הגלם: מעולים. החיסכון היחיד: בזמן. הרבה זמן! אתם מוזמנים להצטרף למסע בין עוגות נפלאות ולחמים עשירים, לחמניות מגרות ומאפי בוקר משגעים. ארז קומרובסקי הוא מבכירי השפים בישראל. כשפתח את המאפייה שלו בהרצליה, בשנת 1996, שינה את פני הלחם בישראל. כיום הוא מתגורר במתת, שם הקים בית ספר לבישול גלילי.
המחיר שלנו:
59
₪
פאי פירות, טורט שוקולד, עלי שמרים ועוגות גבינה והמון עוגות חג ומועד. בספר זה נאסף המבחר המפתה ביותר ממדורה הפופולרי של רות יולס במוסף ``זמנים מודרניים`` של ידיעות אחרונות. במשך שנות הופעתו של המדור זרמו אל הבשלנית רות יולס מכתבי תודה רבים מכל אלה שהעוגות הביתיות הנפלאות שלה העשירו את מטבחם. הספר כולל מגוון רחב של מתכונים שרותי אספה במסעותיה בעולם ובין חברותיה, ובמיוחד מתכונים ששאבה ממסורת האפייה העשירה של משפחתה. כל מתכוני העוגות ברורים ובהירים ונועדו מלכתחילה למטבח הביתי, ללא אבזרים מסובכים, טכניקות מורכבות ומצרכים אקזוטיים. לעומת זאת - הטעמים חדשים ומעניינים, והמבחר גדול. מעוגת שמנת קלה של אחר צהרים ועד ליצירת פירות ושוקולד חגיגית. וכמו כל ספריה של רות יולס, גם ספר זה יאפשר לאופות מתחילות לנסות, להצליח ולהרשים. בספר עשרות צילומי צבע מרהיבים המציגים את העוגה כפי שהיא מתקבלת באמת במבטח הביתי. העוגות כולן נאפו ועוטרו בידי רות יולס במטבחה.
המחיר שלנו:
30
₪