התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ספר הבישול של קובי בר - יד שניה

ספר הבישול של קובי בר - יד שניה

מק"ט מוצר: 142813
מחבר/ת קובי בר
מק"ט מוצר 142813
שם יצרן כנרת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מבשלים על השולחן - יד שניה
    בישול המתרחש ממש על השולחן מאפשר למארחים להשתתף בארוחה ולא להרגיש כמלצרים הרצים הלוך ושוב מן המטבח אל השולחן. פונדו אירופי ופונדו מהמזרח הרחוק, שאותם מכינים על השולחן, הם הפתרון הקל והנוח לאירוח. פונדו אירופי הוא פונדו גבינה לסוגיו או פונדו בורגיניון - טיגון בשר בשמן עמוק. פונדו מהמזרח הרחוק, המכונה במערב בשם "פונדו סיני", נעשה בסיר מיוחד הנקרא "הוט - פוט" דהיינו "סיר לוהט" או "סיר מונגולי". היפאניים מבשלים על השולחן מאכלי "שאבו - שאבו" ו"סוקיאקי", וגם הקוריאנים והווייטנאמים מכינים ארוחות מלאות על השולחן בווריאציות מקומיות. מתכונים לכל סוגי הבישול האלה ניתנים בספר זה, וכן מתכוני מיטבלים (דיפים), רטבים וסלטים המשלימים את הארוחה. כשמבשלים על השולחן הסועדים הם הטבחים של עצמם. כל המצרכים חתוכים מראש וערוכים על השולחן. כל אחד מבשל מהמוצרים על פי טעמו ונעזר במזלג פונדו ארוך, במקלות אכילה (צ'ופסטיקס) או במסננת קטנה. הספר מבשלים על השולחן יעזור לכם לארח בקלות את אורחיכם ולענג אותם. תוכלו לבחור מתכונים קלאסיים או חדישים, מתכונים פשוטים או מתוחכמים, זולים או יקרים, והכול בלא מאמץ רב. לסיום הארוחה, או לאירוח קל, תוכלו להכין פונדו מתוק, בטעמים שונים, והאורחים יטבלו בו פיסות פרי וחתיכות עוגה. אתם תגלו שפונדו מתוק הוא אחת הדרכים הנחמדות והמהנות לארח את החברים.
    המחיר שלנו: 39
     
  • ספר הדגים של סהר רפאל - יד שניה
    היום, כשהדגים זמינים, דגים טריים - מהים ומבריכות, זה הזמן ללמוד מאחד השפים המוכשרים בארץ מה ניתן להכין מדגים, גם במטבח הביתי. המון. מנות טעימות, בריאות וכל כך יפות.´ספר הדגים´ הוא ספרו השני של השף סהר רפאל, בספר מגוון רחב של מתכוני דגים, חלקם קלים להכנה וחלקם מעט מורכבים יותר אך כולם טעימים ומתאימים להכנה במטבח הביתי.את המתכונים מלווים טיפים ומידע חשוב על דגים. סהר רפאל הוא שף ובעלים של שתי מסעדות מצליחות, מסעדת ´כרמים´ במושב סגולה, עם מטבח כפרי ססגוני ומסעדת ´כדיתא´ במושב תימורים, המציעה תפריט ים תיכוני יצירתי המשלב חומרי גלם מהאזור. סהר זוכה תכנית הריאלטי ´המטבח´. השתתף בתכנית ´קרב סכינים´ ובתחרויות בארץ ובעולם, בהן זכה במדליות. סהר שופט בתחרויות בישול בינלאומיות.בשנת 2010 נבחרה מסעדת ´כרמים´ למסעדה הטובה בארץ, בערוץ 10.ספרו הראשון ´המטבח של סהר´ ראה אור בשנת 2009.
    המחיר שלנו: 30
     
  • מבשלים לשניים - יד שניה
    הספר ´מבשלים לשניים´ הוא מדריך ידידותי להכנת אוכל טעים ומזין, תוך שימוש בשפע פירות וירקות של העונה, לצד מוצרי חלב, דגים, עופות ובשר. הספר מתאים במיוחד לזוגות צעירים בתחילת הדרך ולאלו שהגיעו לגיל השלישי, לאחר שהקן התרוקן.
    מספר זה לומדים שהפתרון הפשוט לאכול טוב ונכון הוא ההנאה ממבחר מאכלים המספקים לגוף את כל הדרוש לו, בלי להעמיס אותו בקלוריות. מובא כאן מידע נרחב על בחירת המוצרים והשימוש המתאים להם, מתוך ידיעה שאוכל נכון ומאוזן משפיע על מצב הרוח ועל הבריאות.
    בספר למעלה מ-70 מתכונים, שנוסו בקפידה. כולם מלווים בטיפים ובצילומים.
    המחיר שלנו: 39
     
  • השף העירום - יד שניה
    בתכנית הטלוויזיה שלו "השף העירום", המוכרת גם לצופים בישראל, ג'יימי אוליבר, ילד הפלא של הבישול הבריטי, מציע מבחר מרהיב של עשרות מתכונים לכל הזדמנות ולכל אירוע.

     

    השף העירום מיישם בכל ארוחותיו את העיקרון "תפשיטו את זה וזה יצליח". מסלט ועד בשר צלוי, מקינוחים ועד פסטה, המתכונים פשוטים, חגיגיים וטעימים, ומשלבים טעמים נועזים ומרכיבים טריים ולא יקרים.

     

    השף העירום מדבר אל כולם: לאלה שרוצים ליהנות מאוכל נהדר אבל לא רוצים להסתבך בהכנתו, ולאלה שרוצים להכין ארוחה מתוחכמת אך לא יומרנית אבל אין להם זמן וחשק להשקיע בה יום שלם. כמו בתוכנית, הספר נמנע מז'רגון קולינרי ליודעי ח"ן ומתהליכים מסובכים וארוכים. הוא יקנה לכם בטחון ויגרום לכם להרגיש בנוח במטבח הביתי שלכם, אפילו אם הוא קטן ביותר.

     

    ג'יימי אוליבר התחיל לבשל בפאב של הוריו כשהיה בן שמונה. הוא למד באיטליה ובצרפת, ועבד אצל כמה מהשפים הידועים בבריטניה, כאנטוניו קרלוצ'ו, ורותי רוג'רס ורוז גריי מ"ריבר קפה". השף העירום הוא ספרו הראשון.
    המחיר שלנו: 39