פשטידות בקלי קלות - יד שניה
משולחנו של המוציא לאור הפשטידות הן מאבני היסוד של מטבחנו והן מככבות בכל הזדמנות ובכל אירוע, ממסיבות ועד ארוחות משפחתיות. ספר זה מציע מציע אוסף מגוון של פשטידות מסוגים שונים, כולן טעימות להפליא, יפות וקלות להכנה. המתכונים כתובים בצורה בהירה ומפורטת ומלווים בעצות ובטיפים מנסיונה העשיר של דנית. כל מתכון מלווה בתצלום מגרה, שממחיש את התוצאה ומעורר את התיאבון.
לקט של מתכוני המרק המשובחים של דנית - מגוון מרקים טעימים, משביעים ומחממי־בטן. תמצאו בספר מרקים לכל הזדמנות, לכל מצב רוח ולכל טעם: מרקי ירקות ומרקי קטניות, מרקי עוף, מרקי בשר ואפילו מרק דגים; מרקים צמחוניים ומרקים לחובבי הבשר; מרקים ממצרכים פשוטים וזולים ומרקים ממצרכים יקרים ויוקרתיים יותר; מרקים למנה ראשונה ומרקים שהם ארוחה בפני עצמה. מרק עוף וקוקוס עם נודלס ומרק ירקות עם כדורי עוף, מרק בשר וסלק ומרק כרוב וקבנוס, מרק חצילים ופטריות פורצ’יני ומרק פטריות בשמנת, מרק ירקות עם חמאת בוטנים ומרק חומוס עם טחינה, מרק דלעת ופלפלים עם ניוקי ומרק שעועית אדומה ופסטה, מרק עגבניות עם פלפלים ועדשים כתומות ומרק כרובית ואגוזי מלך, מרק סלמון בשמנת, מרק קוקוס עם כדורי בשר ומרק טלה עם עדשים שבני המשפחה יריבו עליו - וזה רק חלק קטן מהמבחר. המרקים ברובם קלים ופשוטים להכנה וכולם עשויים ממצרכים זמינים שאפשר להשיג במרכול. כל מתכון מלווה בתצלום מעורר תיאבון, כי אכילה מתחילה בעיניים ותמונה אחת שווה אלף מילים.
המחיר שלנו:
35
₪
יוטקה הרשטיין מזמינה אתכם למטבח שלה,בו היא יוצרת ומבשלת אוכל בריא,אורגני ומלא חיים. כאן שזורים יחד,כמו בסיפור חייה המרתק של יוטקה,חומרי גלם וסיפורים,מתכונים ואנקדוטות,עצות לתיבול התבשיל ותובנות לגבי טעם החיים.אלה יוצרים יחד תעודת זהות קולינרית וביוגרפית שמשלבת את מקורות התזונה בילדותה בטרנסילבניה עם חומרים מתחנות חייה,המובאים בסיפורים קצרים בשפתה הייחודית והצבעונית של יוטקה. היא משתפת ביסודות וסודות,מתכונים וארוחות למשפחה,לילדים,לימות השבוע,לעונות השנה ולהגשמת משאלות. "בישול מלא חיים" נכתב מתוך אהבה לאוכל בריא על פי תפיסת עולמה של יוטקה שבה מהווה האנתרופוסופיה כלי חשוב בהתפתחותה האישית והרוחנית. מרבית המתכונים,הסיפורים והמידע המובאים בספר,בגרו והבשילו במסעדת הרדוף,בה מגשימה יוטקה את חלומותיה.
המחיר שלנו:
45
₪