התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • 100 הסלטים של נירה רוסו - יד שניה

100 הסלטים של נירה רוסו - יד שניה

מק"ט מוצר: 74730
30 ₪
אין במלאי
מחבר/ת נירה רוסו
מק"ט מוצר 74730
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ראש השנה - דנית סלומון - יד שניה
    ראש השנה, אחד משני החגים המשפחתיים ביותר בלוח השנה שלנו, ושאר חגי תשרי, מלווים כולם בארוחות מרובות-מנות ועתירות מאכלים חגיגיים. חלק ממאכלי החג הם מאכלים מסורתיים, שעולים על שולחן החג שנה אחר שנה - כל משפחה והמסורת שלה, אך לצד המסורת יש תמיד רצון לחדש ולהפתיע בתבשילים ובקינוחים חדשים.בספר זה כינסתי מתכונים מתאימים לסעודת ראש השנה ולארוחות החג שאחריה - רבים מהם מבוססים על מזונות שהם מסמלי החג, כמו תפוחים, דלעת, כרשה, דבש ותמרים.
    המחיר שלנו: 35
     
  • אורחת לשבת - יד שניה

    מדי שבוע מארחת השפית אביגיל מייזליק במדורה המצליח בעיתון "משפחה" אורחת אחרת לשבת. בכישרון ובהומור דק מביאה מייזליק את המתכונים המוצלחים ביותר של האורחות, עם הסיפורים שמאחוריהם. כך נכתב לו ספר זה, בטיול בין חני לליבי, ענת ושרה, סבתא אסתר ודודה לייבי ? כולן מביאות כאן אוכל של אנשים, אוכל שנכנס לתוך החיים. לא צריך לרוץ לחמש חנויות שונות ולא לשבור תוכנית חיסכון, אבל כן אפשר ליהנות בגדול מאוכל צבעוני, מרתק ומלא חיים. אביגיל מייזליק, שפית מקצועית, עבדה שנים רבות במסעדות ובמלונות בארץ ובעולם. כתבה בעיתון " על השולחן", ובשנים האחרונות כותבת את מדור הבישול השבועי ´אורחת לשבת´ בעיתון "משפחה".

    המחיר שלנו: 35
     
  • מרקים - חנה שאולוב - יד שניה
    מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".

    אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.

    המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
     
    המחיר שלנו: 30