התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • 100 הסלטים של נירה רוסו - יד שניה

100 הסלטים של נירה רוסו - יד שניה

מק"ט מוצר: 74730
30 ₪
אין במלאי
מחבר/ת נירה רוסו
מק"ט מוצר 74730
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בישול ביוגורט - יד שניה
    בישול ביוגורט ובמוצרי החלב האחרים מתאים מאין כמוהו למטבח הישראלי, שאווירתו ים-תיכונית והוא נוטה מטבעו לנצל את החלב ומוצריו. הספר מלווה שפע צילומי צבע ומכיל גם הסברים כלליים על מוצרי חלב מתורבתים והנחיות להכנת יוגורט וגבינה בבית.
    המחיר שלנו: 29
     
  • ארוחה לבנה - יד שניה
    ארוחה לבנה, שתי מילים שהן עולם ומלואו. עוים של טעם טוב והרגשה נהדרת, עולם של מצב רוח טוב בגוף ברואי עולם של שפע תבשילים ומאכלים, על טהרת המזון החלבי. מארוחת בוקר קלה דרך ארוחת צהריים עשירה ומשביעה ועד לאירוח ערב מפואר - הכל כאן, במיוחד בשבילכם! בספר "ארוחה לבנה" תוכלו למצוא את כל המנות האפשריות: מנות ראשונות מקוריות ומעניינות, מרקים עשירים וטעימים, כריכים מלאי כל טוב, סלטים ססגוניים ונועזים, דגים מתובלים במיני רטבים, מאפים ופשטידות מעלי ניחוחות פסטה עם רוטבי גבינה קטיפתיים, פאטה ומוסים במבחר טעמים, עוגיות מלוחות המתאימות לכל אירוח, קינוחים מרהיבים ועוגות מגרות ומפתות כי ארוחות חלביות טעימות, מזינות ובריאות - כיף לאכול בכל אירוע, בכל שעה, בכל יום! אנו מאחלים לכם קריאה נעימה ואכילה מהנה - מכל ה(ח)לב!
    המחיר שלנו: 39
     
  • הספר המתוק - יד שניה

    ספר אפייה מקורי, המשלב מתכונים נפלאים לצד עיצוב יפהפה וצילומים מרהיבים. בספר עשרות מתכונים מגוונים של עוגות, טארטים, קאפקייקס, קינוחים אישיים ועוגות מרשימות.


    הספר המתוק הוא פרי שיתוף פעולה של שתי בלוגריות מצליחות ופופולריות, שצברו להן קהל של עשרות אלפי אוהדים ואוהדות בארץ ומחוצה לה.


    נטלי לוין, קונדיטורית ובעלת הבלוג הוותיק עוגיו.נט, אחראית על פיתוח המתכונים, ההכנה וההגשה. מתכוניה מדויקים ומוצלחים וכוללים עוגות מהירות ופשוטות לצד קינוחים מורכבים.


    אפרת ליכטנשטט, צלמת ומעצבת גרפית, ובעלת הבלוג המצליח אז מה את עושה כל היום, צילמה את התמונות בספר ואחראית על העצוב המוקפד והיפה. כמו בבלוג, היא עושה זאת ביצירתיות ובאסתטיקה מעוררות השראה.


    הספר המתוק מיועד לחובבי אפייה - מתחילים ומנוסים כאחד - ומשלב מתכונים ברמות קושי שונות. יש בו שפע טיפים לאפייה ביתית ומקצועית. חלק מהמתכונים מתאימים גם לטבעונים ולנמנעים מגלוטן.

    המחיר שלנו: 59