התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • קל, מהיר ואלגנטי - יד שניה

קל, מהיר ואלגנטי - יד שניה

מק"ט מוצר: 142816
מחבר/ת מינדי גינצברג
מק"ט מוצר 142816
שם יצרן ר.סירקיס
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מתכון בטוח 2 - יד שניה

    שיתוף פעולה פורה בין אולפני הרצליה ומדיו שיווק ותוכן, שיזמו את תוכנית הטלוויזיה המצליחה מתכון בטוח, לבין הוצאות הספרים פּן וידיעות ספרים, הביא להוצאתו לאור של הספר הייחודי הזה – השני בסדרה.
    הספר מציג יותר מ-60 מתכונים מובחרים של טובי המומחים בארץ: יוסי שטרית (בישול), גלי ברמן (מתכונים שמתאימים לילדים), איילת לטוביץ' (בישול), ליה שומרון-פינדר (בישול בריא), מיקי שמו (אפייה), מישי בלוג (שוקולד). כל מתכון כתוב בבהירות, מוצג בשלבים, ומלווה בתמונה מרהיבה – מתכונת להצלחה!
    תמצאו כאן מתכון בטוח למרק, סלט, דגים, אורז, פסטה, קטניות, בשר, עוף, מאפה מתוק, מאפה מלוח, קינוחים וממתקים, והפעם הוספנו גם מתכונים המתאימים במיוחד לילדים. אם תרצו להתמקד באחד השפים החביבים עליכם תוכלו לחפש את המתכונים שלהם לפי תוכן העניינים שבתחילת הספר או ב"מפתח השפים" שבסופו, צלליתו של כל אחד מהשפים המופיעה בתחילת המתכון תזכיר לכם שאתם במקום הנכון. תוספת של סמיילי ליד המתכון מסמנת שהוא מתאים במיוחד לארוחה עם ילדים.
    אז חגרו סינרים, מזגו לעצמכם כוסית יין, שימו מוזיקה טובה וקדימה למלאכה – מלאו אחר ההוראות ומובטח לכם שאורחיכם ובני ביתכם יגרגרו בהנאה!
    בהצלחה!
    המחיר שלנו: 40
     
  • אורחת לשבת - יד שניה

    מדי שבוע מארחת השפית אביגיל מייזליק במדורה המצליח בעיתון "משפחה" אורחת אחרת לשבת. בכישרון ובהומור דק מביאה מייזליק את המתכונים המוצלחים ביותר של האורחות, עם הסיפורים שמאחוריהם. כך נכתב לו ספר זה, בטיול בין חני לליבי, ענת ושרה, סבתא אסתר ודודה לייבי ? כולן מביאות כאן אוכל של אנשים, אוכל שנכנס לתוך החיים. לא צריך לרוץ לחמש חנויות שונות ולא לשבור תוכנית חיסכון, אבל כן אפשר ליהנות בגדול מאוכל צבעוני, מרתק ומלא חיים. אביגיל מייזליק, שפית מקצועית, עבדה שנים רבות במסעדות ובמלונות בארץ ובעולם. כתבה בעיתון " על השולחן", ובשנים האחרונות כותבת את מדור הבישול השבועי ´אורחת לשבת´ בעיתון "משפחה".

    המחיר שלנו: 35