התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • תבשילי חמין של שבת - יד שניה

תבשילי חמין של שבת - יד שניה

מק"ט מוצר: 142912
מחבר/ת אסנת לסטר
מק"ט מוצר 142912
שם יצרן ספרי ניב
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שבתות וחגים - אלינוער רבין - יד שניה
    בקופסה מתכונים לכל חגי ישראל., מתכונים מתאימים לארוחות משפחתיות או לאלו שחוגגים עם חברים, גם בשבתות. מנות קלות להכנה, ממוצרים זמינים, כאלו שלא צריך לבלות ימים במטבח להכנתם. מנות שיכולות ללוות את אותו חג מדי שנה, שיהפכו לחלק מהזיכרון המשפחתי שנוצרים מהילדות.
    המחיר שלנו: 40
     
  • סלטים עולמיים - יד שניה

    בספר זה מבחר גדול של סלטים מעולים, מכל קצווי העולם: סלטים ישראליים וסלטים בינלאומיים מצרפת ואיטליה, ארצות הברית וארצות הים התיכון, וגם סלטים אתניים - מסלט צנוניות בשומן אווז ועד מטבוחה. למה סלטים? כי הם פשוט טעימים הם קלים להכנה הם טובים לבריאות הם מעודדים שימוש בירקות הם מגוונים מאוד הם נוחים להגשה הם מתאימים לכל תקציב הם מאפשרים יצירתיות סלטים בטעם יהודי ספר זה כולל מידע מעניין בנושא ירקות ומרכיבי סלט אחרים, בשפה העברית, כפי שהוזכרו בתנ"ך, במשנה, בשירת ימי הביניים ובספרות העברית החדשה. זהו חומר עשיר, ולפעמים אף מפתיע, על הפעילות הקולינרית במטבח היהודי לאורך ההיסטוריה. ספר מעורר תיאבון תשומת לב רבה ניתנה לעיצוב הספר. יש בו צילומים של הסלטים ושל רבים ממרכיבי הסלט המודרניים: חסות, עשבי תיבול, ירקות, פלפלים ועוד. הספר ערוך לפי הא"ב של המרכיבים הראשיים ומלבד המתכונים יש בו טיפים, מידע ועצות לרוב.
    המחיר שלנו: 30
     
  • תמרים ונהנים - יד שניה

    התמרים מצאו את מקומם על שולחני בייחוד בחגים ומועדים. כאשר התחלתי לבדוק את העניין לעומק ולגמרי במקרה, גיליתי את הסגולות הרבות שהם מוסיפים לתבשיל: עוצמה ועדינות. גילגלתי את הרעיון בין ידידי - שפים ובשלנים מכל רחבי הארץ - והם היו שותפים להתלהבותי. יחד הוצאנו את התמרים מארון המנות והקינוחים והעמדנו אותם כחומרי גלם מהשורה הראשונה. במטבח המודרני התמרים מככבים במנות קלאסיות מלזניה עם תמרים ועד תמרים ממולאים באגוזים ואפויים במי שושנים. ואכן, תמר עם כל דבר. נסו ותהנו, רפי אהרונוביץ'.
    המחיר שלנו: 30
     
  • קפה איטליה - יד שניה

    כבר שלושים שנה מטביעים האחים יורם וארי ירזין את חותמם בעולם המסעדנות הישראלי, והם מהווים אי של יציבות בעולם הקולינרי בו מסעדות נפתחות ונסגרות חדשות לבקרים. באמתחתם שורה ארוכה של מסעדות מצליחות שהפכו למותגים בנוף הישראלי, ביניהם צ'ימיצ'ננגה, עד העצם, בירנבאום ומנדלבאום, טוני וספה, מגזינו, טקאריה ועוד.

    מסעדת "קפה איטליה", מבחינתם, היא הדובדבן שבקצפת. המסעדה היא טרטוריה איטלקית המגישה מנות קלאסיות: אנטיפסטי, פירות ים על הפלנצ'ה, מגוון מתכוני פסטה בעבודת יד, מנות דגים טריים ומאכלי בשר עסיסיים. וכמובן- הקינוחים העשירים.

    כמו קפה איטליה, גם הספר הזה נולד מאהבה. המתכונים לספר שנבחרו על ידי השף ארי ירזין מתוך התפריט הרחב והעשיר של המסעדה, הם פשוטים, מדוייקים, ומתבססים על חומרים איכותיים ונגישים, המצויים בשפע בשוק הישראלי. יש כאן מנות מרשימות לאירוח, מנות משפחתיות ליום יום, מנות מהירות להכנה, מנות מורכבות במיוחד, וכמובן המון שמן זית, צ'ילי, עשבי תיבול וניחוחות ים תיכוניים.

    הספר מאפשר לשחזר בבית את האווירה והניחוחות המוכרים והאהובים של המסעדה. הספר, כמו כל מוצר שיוצא תחת ידם, מוקפד ומעוצב לעילא. מיטב אנשי המקצוע אמונים עליו- צילומי מנות: מיכל רביבו, צילומי אווירה : מיכל רביבו ודן פרץ, עיצוב ועריכה גרפית: סטודיו וונסי, כתיבה ועריכה: אביבה וקסלר ודבורה פישמן.

    "בקפה איטליה מגישים אוכל פשוט של מסעדת פועלים איטלקית. טרטוריה. ובז׳אנר הזה, שנפוץ כל כך בעולם וחסר כל כך בארץ, אפילו מצטיינים כאן" גלריה, הארץ

    "הטירמיסו רב המוניטין של קפה איטליה נותר קינוח פשוט ונפלא. הטירמיסו של קפה איטליה מזכיר שהמקור, כשהוא עשוי היטב, מוצלח מכולם. פשוט. נפלא. " גלריה, הארץ
     
    המחיר שלנו: 40