לקט ממיטב מתכוני הפסטה האיטלקיים - מפסטה "אליו אֶ אוליו" (פסטה בשום ושמן זית) קלת ההכנה ועד קנלוני ממולאים בגבינה ובתרד ומוקרמים בתנור. תמצאו כאן בּוּקטיני עם זיתים וצלפים, ספגטי בנוסח העגלון עם בשר מעושן ופירורי לחם, פּפּרדלה ברוטב גורגונזולה ואגוזים, פטוצ'יני בשמנת ועגבניות מיובשות ופטוצ'יני שהכין אלפרדו לאשתו, קדירת פסטה אפויה נוסח קלבריה, ספגטי "א־לה פּוּטנסקה", פרפלה ברוטב של סלמון מעושן, וודקה וקוויאר, לזאניה פטריות, עוגת אטריות ושקדים מוורונה, ניוקי נוסח רומא ועוד ועוד. לצד אלה תמצאו גם מתכונים משלימים מן המטבח האיטלקי: רטבים בסיסיים, פסטו, פוקצ'ה ופיצה.
הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא", כמו הספר "הבישול המרוקאי של אמא", מבוסס ברובו על מתכונים מבית אמא. את תורת הבישול והאפייה למדתי מאמי היקרה. כילדה, ישבתי לידהּ וצפיתי בה ובאופן עבודתה, נוכחתי בגילויי האהדה של האורחים לנוכח טעמם המשובח של המאכלים והקינוחים שהוגשו לפניהם. גדלתי והפכתי לרעיה ואם, והתנסיתי אף אני בזו המלאכה. צעד אחר צעד ובלא מעט ניסיונות, שחלקם הפכו להצלחה וחלקם נחלו אכזבה, אף-פעם לא אמרתי נואש. עם המון נחישות והתמדה, ויותר מכול - אהבה לעניין, למדתי את מלאכת הבישול והאפייה. הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא" מרכז בתוכו מבחר גדול של עוגיות וריבות מהמטבח המרוקאי האותנטי, סיפורים אותנטיים על החינה והמימונה מבית אמא, טיפים ועוד... אתם מוזמנים ללמוד ולהתנסות בחוויה מיוחדת במינה. בהצלחה!
המחיר שלנו:
49
₪
בישול המתרחש ממש על השולחן מאפשר למארחים להשתתף בארוחה ולא להרגיש כמלצרים הרצים הלוך ושוב מן המטבח אל השולחן. פונדו אירופי ופונדו מהמזרח הרחוק, שאותם מכינים על השולחן, הם הפתרון הקל והנוח לאירוח. פונדו אירופי הוא פונדו גבינה לסוגיו או פונדו בורגיניון - טיגון בשר בשמן עמוק. פונדו מהמזרח הרחוק, המכונה במערב בשם "פונדו סיני", נעשה בסיר מיוחד הנקרא "הוט - פוט" דהיינו "סיר לוהט" או "סיר מונגולי". היפאניים מבשלים על השולחן מאכלי "שאבו - שאבו" ו"סוקיאקי", וגם הקוריאנים והווייטנאמים מכינים ארוחות מלאות על השולחן בווריאציות מקומיות. מתכונים לכל סוגי הבישול האלה ניתנים בספר זה, וכן מתכוני מיטבלים (דיפים), רטבים וסלטים המשלימים את הארוחה. כשמבשלים על השולחן הסועדים הם הטבחים של עצמם. כל המצרכים חתוכים מראש וערוכים על השולחן. כל אחד מבשל מהמוצרים על פי טעמו ונעזר במזלג פונדו ארוך, במקלות אכילה (צ'ופסטיקס) או במסננת קטנה. הספר מבשלים על השולחן יעזור לכם לארח בקלות את אורחיכם ולענג אותם. תוכלו לבחור מתכונים קלאסיים או חדישים, מתכונים פשוטים או מתוחכמים, זולים או יקרים, והכול בלא מאמץ רב. לסיום הארוחה, או לאירוח קל, תוכלו להכין פונדו מתוק, בטעמים שונים, והאורחים יטבלו בו פיסות פרי וחתיכות עוגה. אתם תגלו שפונדו מתוק הוא אחת הדרכים הנחמדות והמהנות לארח את החברים.
המחיר שלנו:
39
₪
כחלק מסדרת ספרי הבישול והאפיה של לה קורדון בלו.
המחיר שלנו:
35
₪