התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סלט - יד שניה

סלט - יד שניה

מק"ט מוצר: 142890
מחבר/ת לימור לנדאו תירוש
מק"ט מוצר 142890
שם יצרן מודן

אולי יעניין אותך גם

  • פשוט טעים - המתוקים - יד שניה
    זהו הספר הראשון בסדרת "פשוט טעים"- סדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם פשוטים טעימים ומשמחים. השפית המוכשרת אביגיל מייזליק איגדה יחדיו מתכוני עוגות עוגיות גלידות וקינוחים האהובים עליה ביותר מהמתכונים הבסיסיים ופשוטים ביותר לצד מנות מורכבות יותר מתוך ניסיון לפשט את התהליכים ולהפוך אותם לזמינים ומובנים. כמו בספריה הקודמים מצליחה אביגיל מייזליק לרענן את מלאי המתכונים הביתי עם מנות חדשות פשוטות מחומרים זמינים ותהליכים ברורים ושווים לכל נפש."
    המחיר שלנו: 45
     
  • 100 העוגות הטובות של "על השולחן" - יד שניה

    כשאתם חושבים על עוגה, מה הכי מתחשק לכם – עוגת שמרים חמימה? טארט פירות מרענן? עוגת גבינה נימוחה וצוננת? עוגת שוקולד כהה ועסיסית? ואולי דווקא עוגת שיש ביתית שמיישרים בסכין פרוסה ועוד פרוסה, והנה היא כבר נעלמה...

    את כולן תמצאו בספר שלפניכם, ובו 100 מתכוני העוגות המצטיינים שהתפרסמו ב"על השולחן" – מגזין האוכל הטוב בישראל ובית תוכן קולינרי. על המתכונים חתומים שפים וקונדיטורים מהשורה הראשונה לצד המתכונאיות הקבועות של המגזין וחובבות אפייה. באוסף מתכונים במגוון רמות – החל בעוגות פשוטות שמכינים בכמה דקות ועד עוגות הרפתקניות שנראות כאילו יצאו מקונדיטוריה מקצועית. כל המתכונים נבדקו ונערכו מחדש והם כתובים בצורה מדויקת ובהירה ומלווים בתצלומים מרהיבים, כמיטב המסורת של ספרים מבית "על השולחן".

    דוגמאות, לגרוי התיאבון:
    עוגת גבינה ושוקולד של ברי סייג ("טאטי")
    פאי פקאן של אורי שפט ("מאפיית לחמים")
    בראוניז מרציפן של מיכל מוזס
    עוגת גבינה של רותי ברודו ("קופי בר")
    טארט פטל אדום של "אורנה ואלה"
    עוגת תפוז ושקדים של שי לי ליפא
    עוגת מייפל פקאן של קרין גורן
    עוגת גבינה קלאסית של הנס ברטלה ("גאיה")
    פרסבורגר פרג של מיקי שמו ("שמו הקונדיטוריה")
    עוגת מוס שוקולד של עומר מילר ("חדר אוכל")
    טורט שוק-מוקה-מרנג של רות אוליבר
    עוגה בחושה עם תותים של אלון גולדמן ("מזארין")
    עוגת שיש נוטלה של אורלי פלאי-ברונשטיין
    המחיר שלנו: 120
     
  • טחינה נענע צנובר כבש - יד שניה

    כשתסיימו לדפדף בספר זה ותתחילו לבשל על פי אחד המתכונים הנפלאים שבו, תגלו גם אתם שחומוס הוא גרגר קטן על שולחן האוכל הערבי-ישראלי השופע. בספר זה נחשפים הסודות המסורתיים של המטבח הערבי-ישראלי העילי והמשובח. תכירו כאן עשרות מעדנים מרגשים כמו מקלובה, מסחן, מנסף,תבשילי ירקות מבושמים, שכעת תוכלו להכין בבית. זהו אוסף של יותר מ-160 מתכונים, המבוססים על פירטי מזון מקומיים, שקל להשיג וקל להכין, ובצדם, רשימות של שווקים וחנויות לעשבי בר עונתיים, לירקות הבלאדי הערביים, לתבלינים, לממתקים ולכלי בישול. עם זאצ- להכנת רוב המתכונים מספיק מסע קצר אל הירקן השכונתי. המתכונים פשוטים להכנה, אל חובקים יריעה רחבה של מסורת, תרבות, סודות משפחתיים, קיצורי דרך וטעמים.
    המחיר שלנו: 45
     
  • חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים 2 - יד שניה

    תקציר הספר:

    אחרי ספרם הראשון, שהוקדש לירקות והיה לרב מכר מדובר, מגישים חיים כהן וד"ר אלי לנדאו לבשלן העברי את חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים 2 - ספר המשך, מקורי לא פחות מקודמו, המוקדש לבשר, דגים וביצים.

    הספר כולל מאות מתכונים של מנות בקר, טלה, כבש ועוף, מיני הדגים הטריים הזמינים בישראל וגם, לראשונה, ביצים כמנות בזכות עצמן וכמרכיב מרכזי בעוגות ובקינוחים.

    כמו אחיו הבכור, גם הספר הזה מאורגן במתכונת ייחודית: פרקי הבשר והביצים ערוכים על פי שיטות ההכנה של המנות - בישול בסיר, צלייה בתנור או על מנגל, טיגון וכן הלאה. פרק הדגים הוא מעין מילון ייחודי לדגי ים טריים ולמה שניתן לעשות בהם בדרך לצלחת.

    נוסף על כך מציע הספר גם מתכונים למרקי בשר ודגים, מתכונים לבישולם עם פסטה, פרק נרחב וייחודי המוקדש לחלקי פנים, וכמובן הדברים הנלווים, כגון רטבים וצירים.

    המחברים עתירי הניסיון מייעצים איך לבחור את נתחי הבשר, הדגים והביצים, איך לאחסן אותם, איך לטפל בהם - לפני הבישול ובמהלכו - ואיך להגישם. המפתח הייחודי שבסוף הספר מארגן את המתכונים בקטגוריות שונות ונוחות לשימוש, על פי מיקומה של כל מנה בארוחה, סוגי הבשר ונתחיו וכן הלאה.

    הספר מלווה בתצלומים מרהיבים של הצלם מיקי קרצמן.

    חיים כהן הוא שף עילי, אהוב ומוערך ביותר בעולם הקולינריה הישראלי, ומגיש את תוכנית הטלוויזיה המצליחה "שום, פלפל ושמן זית". בעבר היה בעליה של מסעדת "קרן" האגדית. זהו ספרו השלישי.
    ד" ר אלי לנדאו הוא קרדיולוג, איש עסקים, בשלן וכותב הגיגים, מאמרים, ביקורות ומתכוני אוכל ("ידיעות אחרונות" ו"מעריב"). הוא בעל ידע תאורטי ומעשי רב בכל הנוגע לאוכל, למקורותיו ולטעמיו, ונחשב בשלן מעולה. זהו ספרו השני.
    מיקי קרצמן הוא צלם מערכת עיתון "הארץ" וראש המחלקה לצילום באקדמיה לאמנות ועיצוב בצלאל.
    המחיר שלנו: 39