התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מרקים - אלינוער רבין - יד שניה

מרקים - אלינוער רבין - יד שניה

מק"ט מוצר: 142917
35 ₪
אין במלאי
מחבר/ת אלינוער רבין
מק"ט מוצר 142917
שם יצרן קוראים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • סיר לשבת - יד שניה

    אסנת לסטר צברה בתכניתה "סיר לשבת" מאות מתכונים, פטנטים, עצות ורעיונות שנתנו לה מאזינים. מבחר מהם תמצאו בספר זה, שייחודו במרקם יוצא דופן של מקומות, מנהגים וטעמים השזורים בו ויוצרים פסיפס אנושי וקולינרי מרתק.
    המחיר שלנו: 30
     
  • ספר הבשר - יונתן רושפלד - יד שניה
    הנה ספר הבשר הכי שלם שראה אור בעברית. מגוון הטעמים ושיטות הבישול בספר עצום. המתכונים מתייחסים לחיה ממנה בא הנתח ולחלק המדויק המתאים לבישול המנה.
    המחיר שלנו: 40
     
  • השף העירום - יד שניה
    בתכנית הטלוויזיה שלו "השף העירום", המוכרת גם לצופים בישראל, ג'יימי אוליבר, ילד הפלא של הבישול הבריטי, מציע מבחר מרהיב של עשרות מתכונים לכל הזדמנות ולכל אירוע.

     

    השף העירום מיישם בכל ארוחותיו את העיקרון "תפשיטו את זה וזה יצליח". מסלט ועד בשר צלוי, מקינוחים ועד פסטה, המתכונים פשוטים, חגיגיים וטעימים, ומשלבים טעמים נועזים ומרכיבים טריים ולא יקרים.

     

    השף העירום מדבר אל כולם: לאלה שרוצים ליהנות מאוכל נהדר אבל לא רוצים להסתבך בהכנתו, ולאלה שרוצים להכין ארוחה מתוחכמת אך לא יומרנית אבל אין להם זמן וחשק להשקיע בה יום שלם. כמו בתוכנית, הספר נמנע מז'רגון קולינרי ליודעי ח"ן ומתהליכים מסובכים וארוכים. הוא יקנה לכם בטחון ויגרום לכם להרגיש בנוח במטבח הביתי שלכם, אפילו אם הוא קטן ביותר.

     

    ג'יימי אוליבר התחיל לבשל בפאב של הוריו כשהיה בן שמונה. הוא למד באיטליה ובצרפת, ועבד אצל כמה מהשפים הידועים בבריטניה, כאנטוניו קרלוצ'ו, ורותי רוג'רס ורוז גריי מ"ריבר קפה". השף העירום הוא ספרו הראשון.
    המחיר שלנו: 39