התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ספר העוף הגדול - יד שניה

ספר העוף הגדול - יד שניה

מק"ט מוצר: 142904
95 ₪
אין במלאי
מחבר/ת רות אוליבר
מק"ט מוצר 142904
שם יצרן על השולחן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • העוגיות המרוקאיות של אמא - יד שניה
    הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא", כמו הספר "הבישול המרוקאי של אמא", מבוסס ברובו על מתכונים מבית אמא. את תורת הבישול והאפייה למדתי מאמי היקרה. כילדה, ישבתי לידהּ וצפיתי בה ובאופן עבודתה, נוכחתי בגילויי האהדה של האורחים לנוכח טעמם המשובח של המאכלים והקינוחים שהוגשו לפניהם. גדלתי והפכתי לרעיה ואם, והתנסיתי אף אני בזו המלאכה. צעד אחר צעד ובלא מעט ניסיונות, שחלקם הפכו להצלחה וחלקם נחלו אכזבה, אף-פעם לא אמרתי נואש. עם המון נחישות והתמדה, ויותר מכול - אהבה לעניין, למדתי את מלאכת הבישול והאפייה.

    הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא" מרכז בתוכו מבחר גדול של עוגיות וריבות מהמטבח המרוקאי האותנטי, סיפורים אותנטיים על החינה והמימונה מבית אמא, טיפים ועוד... אתם מוזמנים ללמוד ולהתנסות בחוויה מיוחדת במינה.

    בהצלחה!
    המחיר שלנו: 49
     
  • מבשלים בצרפתית - יד שניה

    בעידן המודרני, הנשלט בידי אופנות וטרנדים, יש דברים שעומדים מעל הזמן. פטה כבדטארטטסן, רטטוי, בף בורגניון, קיש לורן- אלה רק מקצת הדוגמאות למנות שלעולם לא ייצאו מהאופנה וטוב שכך.מבשלים בצרפתית, ספר חדש ב"עריכת על השולחן מרכז גסטרונומי", מאפשר לערוך היכרות,מחודשת עם המנות הפופולאריות ביותר מן המטבח האהוב ביותר בעולם וגם להתוודע למנותמרתקות ופחות מוכרות.מבשלים בצרפתית לוקח אתכם לטיול מענג במחוזות האוכל של צרפת, מחבל פרובאנסשטף השמש בדרום ועד נורמנדי הדשן בצפון. קדרות כפריות מככבות לצד מאכלי הביסטרו, מנות אירוחרבות רושם לצד מתכונים שיתאימו לארוחת צהריים קלילה. מנות ירק מעודנות ובריאות לצדקינוחים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם.לא מדובר רק באסופת מתכונים. לבשל בצרפתית פירושו לאמץ שיטות בישול פשוטות אך חיוניות,שנולדו במטבח הצרפתי הקלאסי והיו לאבן יסוד בכל מטבח- מקצועי או ביתי. בעזרת טכניקותאלה , תוכלו לשדרג כל מאכל מוכר או לצאת ללא חשש להרפתקאות קולינריות חדשות.* כ- 100 מתכונים בדוקים ומוסברים בשפה ידידותית וקולחת* תצלומים מרהיבים, שעושים חשק לרוץ למטבח* מידע על חומרי הגלם והתאמתם למטבח המקומי.
    המחיר שלנו: 120
     
  • מבשלים לשניים - יד שניה
    הספר ´מבשלים לשניים´ הוא מדריך ידידותי להכנת אוכל טעים ומזין, תוך שימוש בשפע פירות וירקות של העונה, לצד מוצרי חלב, דגים, עופות ובשר. הספר מתאים במיוחד לזוגות צעירים בתחילת הדרך ולאלו שהגיעו לגיל השלישי, לאחר שהקן התרוקן.
    מספר זה לומדים שהפתרון הפשוט לאכול טוב ונכון הוא ההנאה ממבחר מאכלים המספקים לגוף את כל הדרוש לו, בלי להעמיס אותו בקלוריות. מובא כאן מידע נרחב על בחירת המוצרים והשימוש המתאים להם, מתוך ידיעה שאוכל נכון ומאוזן משפיע על מצב הרוח ועל הבריאות.
    בספר למעלה מ-70 מתכונים, שנוסו בקפידה. כולם מלווים בטיפים ובצילומים.
    המחיר שלנו: 39