התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ממטבחה של סבתא - יד שניה

ממטבחה של סבתא - יד שניה

מק"ט מוצר: 142891
25 ₪
אין במלאי
מחבר/ת תמר זימנבודה
מק"ט מוצר 142891
שם יצרן מלוא
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מרקים - חנה שאולוב - יד שניה
    מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".

    אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.

    המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
     
    המחיר שלנו: 30
     
  • לה קורדון בלו הסדרה הביתית: מאפינס - יד שניה
    כחלק מסדרת ספרי הבישול והאפיה של לה קורדון בלו.
    המחיר שלנו: 35