מועמד לפרס בחירת השנה 2024 לספרי פנטזיה רומנטית של גודרידס וזוכה פרס HOLT היוקרתי לכישרון ספרותי ברומנטיקה.
האלים אוהבים להשתעשע איתנו, בני התמותה. והם עושים זאת פעם במאה שנים.
מעולם לא הייתי אהובה על האלים.
זאת הסיבה שאני שומרת על פרופיל נמוך. ככה אני הצלחתי לשרוד עד היום. משימה לא פשוטה, בהתחשב בכך שגם עיר מגוריי, סן פרנסיסקו, נשלטת על ידי האלים.
אבל לילה אחד אני מושכת את תשומת ליבו של האדס, האל הגרוע מכולם. עכשיו הוא רוצה שאלחם בשמו ב"משחקי האלים", תחרות קטלנית בה ייקבע מי יהיה השליט הבא של האולימפוס.
אין לי מושג למה הוא בחר דווקא בי או למה בכל פעם שהוא לוחש שאני שייכת לו, גופי מתעורר לחיים.
אני יודעת רק שני דברים:
האדס משחק לפי הכללים שהוא עצמו קובע. והמוות ינצח, תהיה התוצאה אשר תהיה.
הסיכוי היחיד שלי הוא לכבוש אותו. וזה מה שאני מתכוונת לעשות. אפשיר את הלב הקר שלו, גם אם זה יעלה לי בחיי.
אביגיל אוון כתבה עד היום יותר משלושים ספרים, רבים מהם היו רבי מכר ותורגמו לשפות רבות. טרילוגיית משחקי האלים היא הסדרה הראשונה פרי עטה, שרואה אור בעברית.
"הספר הזה הוא האובססיה החדשה שלי", סופרת רבי־המכר דבני פרי
טריגרים - הסיפור כולל אלמנטים שעלולים לא להתאים לכל הקוראים כמו — דם, תיאורים גרפיים, אלימות (בין בני אדם, אלים ומפלצות), מצבים מסוכנים, אשפוז, מחלות, פציעות, הקאות, התעללות, בריונות, גניבה, בידוד, מוות, אֵבל, שימוש באלכוהול, פוביות נפוצות (גובה, אש, טביעה, חרקים וחושך), שפה גסה ותכנים מיניים.
לקרוא פחות