התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בתי הקפה 3 - הגבר הנאמן - ג'אנה איסטון

בתי הקפה 3 - הגבר הנאמן - ג'אנה איסטון

מק"ט מוצר: 124400013320

מהדורה מחודשת

המושג 'חרדה חברתית' לא מתחיל אפילו לתאר את מה שעובר עליי כשזה מגיע לגברים. הדייט האחרון שלי נעצר על ידי סוכן אף־בי־איי בחשד להונאה באמצע הדייט שלנו, אז מה זה אומר לכם עליי?!

והסוכן הזה? קוראים לו בויד והוא אחיה של סופי, חברתי הטובה.

הוא מזמין אותי ללכת איתו לחתונה משפחתית בתור טובה, ואני מסכימה. ולא, אנחנו לא יוצאים. אם היינו 'יוצאים' הייתי מתחילה לעשות שטויות, כמו תמיד. הייתי אומרת דברים מטומטמים ומסמיקה ועושה לעצמי בושות. לכן אנחנו לא 'יוצאים' גם כשאנחנו כן מבלים הרבה יחד.

בויד הוא הגבר הכי סקסי שפגשתי, ואני רוצה אותו, אני רק... אני רק לא יודעת איך לגרום לזה לקרות, מפני שאני בשום פנים ואופן לא יכולה לצאת איתו. 

ואז הוא מציע לעזור לי להתגבר על גיהינום הדייטינג שאליו נקלעתי. אז אנחנו יוצאים לדייטים שהופכים להיות הדבר האמיתי לפחות בעיניי, האם גם בויד מרגיש את זה? האם הוא מאמן אותי למשהו שבכלל לא אצטרך? אני מקווה. 

הגבר הנאמן מאת סופרת רבי המכר ג'אנה איסטון הוא קומדיה רומנטית עכשווית שלא תוכלו להניח מהיד. סיפור משעשע על בחורה ביישנית שנעזרת באחיה של חברה טובה כדי להתגבר על הפחד מדייטים, והקשר ביניהם הופך לדבר האמיתי.

זהו הספר השלישי בסדרת בתי הקפה ומספר את סיפורם של קלואי ושל בויד. בסדרה שלושה ספרים ונובלה, כל ספר הוא על דמויות אחרות ויכול להיקרא כספר בודד. 

מחבר/ת ג'אנה איסטון
מק"ט מוצר 124400013320
שם יצרן אדל שרף
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הפי מדיום

    מתַקשרת שרלטנית בשם גרטשן אייקורן שמחה לעזור ללקוחה הטובה והעשירה ביותר שלה, כשזו שוכרת את שירותיה במטרה לחקור תופעה לא ברורה שמונעת את מכירת חוות העיזים הכושלת של השותף שלה לברידג'. 

    גרטשן אולי נוכלת, אבל היא אוהבת לראות את עצמה כעושה טוב. ואם היא תוכל "לנקות" את החווה ובכך לעזור לאיש זקן ונחמד לפרוש, ובו־זמנית לשלשל סכום כסף נאה לכיס, למה להגיד לא?

    מתברר, כמובן, שהשותף לברידג' הוא לא פנסיונר כפי שגרטשן שיערה – צ'רלי וייביל הוא גבר צעיר וסקסי בטירוף, שמשוכנע שגרטשן לא יכולה לתקשר עם המתים. אבל להפתעתה, גרטשן מוצאת את עצמה פנים אל פנים מול רוח רפאים אמיתית מאוד ופטפטנית מאוד, שמקימה מהומה בחווה בכל פעם שמגיע קונה פוטנציאלי. אותה רוח מגלה לה שתוכל להשתחרר רק אחרי שצ'רלי יצליח להימלט מהקללה המשפחתית שמרחפת מעל חוות הנחל המוזהב כבר מאה שנים. 

    לגרטשן יש חודש אחד בלבד לשכנע את צ'רלי שלא למכור את החווה. וכדי להציל את חוות העיזים, את רוח הרפאים הידידותית ואת הגבר שמתברר שהיא מתחילה להתאהב בו, גרטשן תצטרך להצליח בהונאה הגדולה ביותר של חייה – להיות היא עצמה באופן מלא ואמיתי.

    שרה אדלר, הסופרת שכתבה את רב־המכר האפר של גברת נאש, חוזרת בקומדיה רומנטית מרעננת שכולכם תרצו לקרוא.

    המחיר שלנו: 49