התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לחלום על מייקל - שקיעות במנהטן 1 - קרן יוסף

לחלום על מייקל - שקיעות במנהטן 1 - קרן יוסף

מק"ט מוצר: 128500002741

אהבה אסורה || גבר אלפא || גיבורה חזקה || משולש אהבה

"אנחנו נולדים לבד ומתים לבדהשאלה מי הפרטנר שתרצי שילווה אותך במסע שלך."

אלין

לפעמים כדי לחיות, צריך למות קצת מבפנים. הייתי כלואה בנישואים שהרסו לי את הנפש, עטופה בשקרים, אלימות ופחד. חשבתי שזו המציאות שלי, שאין משהו אחר. רק חושך ופחד. ואז מייקל האיר את חיי. בן הדוד של הגבר שהרס לי את החיים.

אני חולמת עליו. נאחזת בו בכל הכוח. רגע אחד איתו מזכיר לי שיש מציאות אחרת, לא הכול שבור, לא הכול אפור.

 

מייקל

היא הייתה אור בתוך החושך שלו אבל כשהוא התחיל לכבות אותה, לא יכולתי כבר לעמוד מהצד. לא יכולתי לתת לחוסר הצדק להתקיים. נלחמתי בו, במשפחה שלי ובשדים בראשי.

לא חשבתי שאהיה בליבה של מערכת יחסים מסובכת, אבל החלטתי שהיא תהיה שלי. אני לא יכול לקבל פירורים, אני רוצה הכול, ואני אקבל הכול. אני לא חולק במה ששלי. והיא שלי.

 

לחלום על מייקל מאת הסופרת קרן יוסף הוא רומן רומנטי עכשווי סוחף ומרגש על אהבה שלא מרפה, ואומץ שנולד דווקא מהמקומות הכי חשוכים. בין ניו יורק לישראל, בין פחד לאומץ, בין מה שמותר למה שנכון, נולדה אהבה שאי אפשר להילחם בה.

ספר ראשון בדואט שקיעות במנהטן. הספר השני, להתמכר לאמילי. שני הספרים יכולים להיקרא כספר יחידי. הספרים יצאו בהוצאת יהלומים.

מחבר/ת קרן יוסף
מק"ט מוצר 128500002741
שם יצרן יהלומים

אולי יעניין אותך גם

  • האחים בלאק 1 - אכזר יפהפה

    אלפא (שם עצם):
    1) הדרגה הגבוהה ביותר בהיררכייה הדומיננטית
    2) השליט החזק ביותר בקבוצה
    3) ליאם בלאק

    הוא היה זר לי, נוכחות אפלה ומסוכנת שהגיחה מבין הצללים בלילה גשום אחד כדי להציל אותי מתקיפה אכזרית.

    לא ידעתי את שמו או מאיפה הגיע, כל מה שידעתי הוא שהמקום היחיד שבו הרגשתי בטוחה אי פעם היה בין זרועותיו.

    אבל ביטחון הוא אשליה.
    ולא כל מושיע הוא גיבור.

    וכפי שעמדתי לגלות – על הצלה מידי גבר אלפא משלמים מחיר.

    ליאם בלאק רצה ממני משהו בתמורה. תמורה שלא הייתי בטוחה שאני מסוגלת לתת.

    ג׳יי־טי גייסינגר כותבת מאפיה המשלבת באופן מבריק: פשע, מתח, אפלוליות והומור משוגע, עם אנטי גיבורים רכושנים וגיבורות מתריסות, כך שהכול מתאגד בהרמוניה מושלמת. אכזר יפהפה הוא הכרך הראשון בסדרת האחים בלאק, שבה כל ספר נכתב על זוג אחר ויכול להיקרא כיחיד.

    עד כה תורגמו לעברית והפכו לרבי־מכר ספריה: פן פאלזרים מושלמיםחוקי אירוסים וסדרת מלכות ומפלצות

    המחיר שלנו: 49
     
  • יד הגורל

    כשאמה מנסיני מתבשרת על נישואי השידוך הקרובים שלה לסמואל מיאונה – האנדרבוס לעתיד ואחד הרווקים המבוקשים ביותר בארגון האאוטפיט – היא מלאת תקווה לעתידם המשותף, למרות פער הגילים ביניהם. אבל הרכילות הבלתי פוסקת סביב הקשר שלהם והיחס הקר של סמואל מכבים את חלומותיה.

    אשמה ומרירות הפכו לחלק בלתי נפרד מחייו של סמואל בעקבות החלטה אומללה שקיבל בעבר. אין לו זמן לרגשנות מיותרת, וקשר מחייב עם אישה רק מוסיף עול לא רצוי.

    אבל אמה היא לא אחת שנכנעת לגורל. היא כבר התגברה בעבר על מכשולים קשים יותר מבעל קר שנחוש לשמור ממנה מרחק.

    המחיר שלנו: 49