התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מאשינקה - יד שניה

מאשינקה - יד שניה

מק"ט מוצר: 143627
30 ₪
אין במלאי

מאשינקה הוא סיפור מותח על נעורים, אהבה ראשונה, גלות ונוסטלגיה, והוא גם ספרו הראשון של ולדימיר נבוקוב שראה אור.

בפנסיון בברלין מתאכסנים מספר גולים שנאלצו לעזוב את רוסיה בעקבות מלחמת האזרחים. אחד מהם, גאנין, צעיר אריסטוקרט בתווך שבין עברו לעתידו, מחיה שם מחדש את סיפור אהבתו הראשונה למאשינקה. זיכרונותיו ממנה נטועים בחופשת קיץ אידילית במולדתו שלפני המהפכה, והם חיים ורעננים ועומדים בניגוד גמור למציאות חייו בהווה ולעליבותו של המקום שבו הוא מתאכסן. שכנו לחדר של גאנין מתגלה כבעלה של אותה מאשינקה, והוא ממתין לרעייתו העושה את דרכה אליו ממש עכשיו, לאחר שהמלחמה הפרידה ביניהם לפני ארבע שנים.

זהו תרגום מרהיב ועדכני של סיון בסקין ליצירה שפרסם נבוקוב ב־1926 בשם העט ו' סירין, ובה בולטים בשלות הסיפור וסגנון הכתיבה של נבוקוב, ומסתמנים המורכבות והתחכום של ספריו הבאים.

מחבר/ת סיון בסקין
מק"ט מוצר 143627
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החלום האחרון - יד שניה

    "הפרוזה של אלמודובר מיומנת ומקורית כמו סרטיו. אפשר לומר שהוא וורהול עם הומור, ולכן עוצמתי יותר." 
    - (The Times)

    הבמאי הנודע פדרו אלמודובר חוזר לאהבה ראשונה וסודית: כתיבת ספרות. החלום האחרון הוא דיוקן עצמי המחולק לשנים־עשר סיפורים החושפים את תשוקתו לכתיבה, ואת האובססיות האינטימיות שמלוות אותו מאז ומתמיד. בין הסיפורים ב"חלום האחרון", ניתן למצוא סיפור אישי שאלמודובר כתב על מות אמו ("החלום האחרון", שנותן לספר את שמו), את הבסיס הראשוני לסרטו "חינוך רע" ("הביקור"), סיפור על במאית המחפשת משככי כאבים במהלך סוף־שבוע ארוך ("חג מולד מר") ומעשייה גותית ("טקס המראה"). 

    הסיפורים שבספר ממוקמים בתקופות שונות, מסוף שנות השישים ועד היום, אך בכולם ניכרים הנושאים המניעים את יצירתו של אלמודובר: השנים האפלות בבית הספר, החיוניות של ההומור, ההתפתחות כאמן, תלאות התהילה והשפעת הבדיון על החיים. "החלום האחרון", על ריבוי השכבות הספרותיות שבו, הוא יותר מכול קטלוג של דרכים לספר סיפור. הוא מגלה לנו סופר שטיפח בסתר יצירה ספרותית יוצאת מן הכלל.

    החלום האחרון הוא הזדמנות מיוחדת לצלול למוחו המבריק ולעולמו הצבעוני והמרתק של פדרו אלמודובר, אחד מגדולי היוצרים החיים היום, ולהיחשף לתהליך היצירה שלו עוד משלביה הראשוניים. בסיפורים המקוריים מאין כמותם ניתן לזהות ניצוצות של הסרטים המבריקים שלו. הספר עשיר בהבחנות מקוריות, הומור ודמיון משתולל, הוא יצירה אישית ביותר ומעוררת השראה.

    אלמודובר הוא במאי קולנוע, תסריטאי ומפיק ספרדי בינלאומי. הוא זכה בפרסים הקולנועיים החשובים ביותר. החלום האחרון, שתורגם לעברית על ידי מיכל שליו, נמכר לעשרים מדינות.

    המחיר שלנו: 40
     
  • סוכנות הבלשיות מספר 1 - יד שניה

    "הפגישה הזאת היתה שונה. זה היה הרוע בהתגלמותו, לב המאפליה, שורש הבושה. האיש הזה, עם כל לחשי הקסם והכשפים שלו, היה רוצח" מא ראמוצווה מכרה את עדר הבקר של אביה כדי להפוך לחוקרת הפרטית הראשונה - והיחידה - בבוצוואנה. היא מפצחת פרשיות הונאה, מאתרת נעדרים וחושפת בעלים בוגדניים - אבל נאלצת גם להתעמת עם עולם גברי, מסורות שבטיות ורופאי - אליל חסרי מעצורים. "יש כל - כך הרבה סבל באפריקה עד שכמעט מפתה למשוך בכתפיים ולהפנות את הגב. אבל אי - אפשר לעשות את זה, היא חשבה, פשוט אי - אפשר". תחושת הייעוד של מא ראמוצווה, קסמה שובה הלב ושיטות עבודתה הלא שגרתיות הופכות אותה לאחת הדמויות המרתקות והאהובות בספרות בת זמננו, והקפיצו את סדרת הספרים בכיכובה לראש רשימות רבי המכר בעולם. אלכסנדר מק'קול סמית, פרופסור באוניברסיטת אדינבורג, כתב עד כה כ - 50 ספרים בתחומים מגוונים, ממשפט ורפואה ועד ספרות ילדים. חמשת כרכי עלילותיה של מא ראמוצווה זיכו אותו בתואר סופר השנה 2004 בבריטניה, כשהוא גובר בין היתר על יוצרת "הארי פוטר", ג'יי. קיי. רולינג.
    המחיר שלנו: 30