התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מילים כדי לומר זאת - מארי קארדינאל

מילים כדי לומר זאת - מארי קארדינאל

מק"ט מוצר: 002000540883

במשך שבע שנים, שלוש פעמים בשבוע, הגיעה מארי קרדינאל אל בית השוכן בסמטה ללא מוצא, לטיפול פסיכואנליטי. שם, על גבי ספה חומה, היא חיפשה את המילים. קרדינאל הגיעה לַקליניקה שבורה ומיואשת; אישה בת שלושים, אקדמאית, נשואה ואם לילדים, שגופה אינו מפסיק לדמם ואיש אינו מבין למה.

מילים כדי לומר זאת הוא רומן אוטוביוגרפי רב־עוצמה, הכתוב באופן מזהיר ונקרא בנשימה אחת. מתוך הטיפול, קרדינאל משרטטת את המפה האילמת של ילדותה באלג'יריה הצרפתית, את יחסיה עם אביה הנעלם ואימהּ המרוחקת. היא חווה פריצות דרך ונסיגות קשות, כולן אל מול חשיפת הסודות של ילדותה, המיניות המודחקת ויחסיה הקשים והשתוקים עם אימה. קרדינאל מוצאת מחדש ואולי לראשונה - את קולה. לא בכדי היא מכנה את התהליך שעברה "לידה מחדש".

קשה להפריז במעמדו התרבותי של ספר זה. מאז ראה אור לראשונה בצרפת ב־ 1975 הוא תורגם לשמונה־עשרה שפות ועובד לסרט.

טוני מוריסון פתחה את ספרה משחקים באפלה בדיון ארוך בספרה של קרדינאל וראתה בו רומן מרתק ופורץ דרך.
ארבעים שנה אחרי שראה אור לראשונה בעברית ואזל, אנו גאים להציג מהדורה מחודשת בעברית של הספר, שניכר בו הדבר שקרדינאל עצמה הגדירה "הניצוץ המסנוור של האמת".

מחבר/ת טוני מוריסון
מק"ט מוצר 002000540883
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים