התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • תולדות מלחמת פילופוניס - יד שניה

תולדות מלחמת פילופוניס - יד שניה

מק"ט מוצר: 144100
70 ₪
אין במלאי

הספר פותח במילים אלה: "תוקידידיס, איש אתונה, העלה על ספר את קורות מלחמת הפילופונסים והאתונאים כמות שהן. והוא התחיל בזאת מיד משנתרגשה ובאה, שכן ציפה שחשובה וראויה לתשומת-לב תהא יותר מאלו שקדמוהָ". ספרו הוא התעודה הגדולה והמרוכזת ביותר שנשמרה ממורשת יוון בפרט וממורשת המחשבה הפוליטית-ההיסטורית של האנושות בכלל.

מחבר/ת תוקידידיס
מק"ט מוצר 144100
שם יצרן מוסד ביאליק
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מבוא לתולדות יהדות אמריקה בתקופת ראשיתה - יד שניה
    מבוא לתולדות יהדות אמריקה בתקופת ראשיתה יעקב מארכוס מחקר, ביבליוגרפיה מפתח אישים, מוסדות ומקומות אקדמות היסטוריהוגרפאית, סקירה של תקופה הספרדית הקדומה 1654-1800, התקופה הספרדית הקדומה 1654 עד ראשית המאה התשע עשרה
    המחיר שלנו: 49
     
  • עלייתו ונפילתו של הרייך השלישי - יד שניה

    לספרים תולדות חיים משלהם. לאחר שיצאו מתחת מכבש הדפוס הם עושים את דרכם בעולם הרוח האנושית כאילו נועד להם גורל משלהם. אם זוהי שעת רצון, הם יכולים לעורר את נפש הדור ולשמש לו ביטוי לחוויית יסוד שלו.
    בהופיעו כחמש־עשרה שנה לאחר תום מלחמת העולם השנייה זכה ספרו של ויליאם ל. שיירר, עלייתו ונפילתו של הרייך השלישי, לשעת כושר כזו. במשך חודשים מעטים נמכרו בארצות־הברית מיליון עותקים על אף היותו ספר כרסתני וכבד־תוכן. בתוך זמן קצר תורגם לשפות רבות, ולקורא העברי הוגש על־ידי הוצאת שוקן בשנת 1961, ומאז התפרסם במהדורות רבות.
    ההיסטוריוגרפיה של תולדות זמננו הגיעה בעשרות השנים האחרונות לממדים עצומים, בין אלה ספרים מקיפים שיש בהם תפיסה כוללנית ומעין שלמות בהצגה ובניתוח ההיסטורי. ספרים אלה היו במרוצת הזמן לנכסי צאן ברזל של ההיסטוריוגרפיה הדנה בנאציזם ובמלחמת העולם השנייה וכן בשואה. חשיבותם אינה נפגמת כשהביקורת מגלה בהם טעויות ומן החסר, או אף כשהם טבועים בחותם השקפותיהם האישיות של המחברים.
    שיירר מעיד על עצמו שהיה מודע לאפשרות ולצורך, ואפילו לחובתו המוסרית, לעסוק בתולדות הרייך השלישי. לא זו בלבד שהייתה לו גישה חופשית לכמות הגדולה של התיעוד ההיסטורי, אלא הוא, ששימש ככתב בברלין משנת 1926 עד שנת 1941, הספיק להכיר ולמד לשנוא את המשטר ואנשיו. וכך הוא אומר בהקדמה לספר:
    "בעזרת המקורות שאין להם אח ודוגמה... ובעזרת זכרון החיים בגרמניה הנאצית, הופעתם, התנהגותם ואופיים של האנשים ששלטו בה, מעל כולם אדולף היטלר, (זיכרון) שעודנו רענן במוחי וברמ"ח איברי, החלטתי לנסות... להעלות על הנייר את תולדות עלייתו ונפילתו של הרייך השלישי."
     
    המחיר שלנו: 110
     
  • המהפכה הצרפתית - יד שניה

    ספרו של ויליאם דויל נחשב לסמכותי ומקיף. הוא נפתח בהכתרת לואי ה-16 ב-1774 ומתחקה אחר ההיסטוריה של צרפת דרך המהפכה, הטרור ומהפכת-הנגד, עד לנצחונו של נפוליאון ב-1802. בתוך כך מנותחות השלכותיהם של האירועים בצרפת ובאירופה כולה. דויל מראה כיצד קרה שתנועה שהחלה באופטימיות ובהתלהבות כללית הפכה עד מהרה לטרגדיה - לא רק עבור שדרות החברה השליטות, אלא עבור מיליוני אנשים מן השורה ברחבי אירופה שחייהם שובשו על ידי תהפוכות דתיות, מלחמות אזרחים ומלחמות בין-לאומיות.
    המהדורה השנייה של הספר עודכנה והיא כוללת סקירה ביבליוגרפית של הספרות העוסקת במהפכה הצרפתית.
    ויליאם דויל הוא פרופסור להיסטוריה באוניברסיטת בריסטול. הוא כתב ספרים אחדים על המהפכה הצרפתית. ספרו המהפכה הצרפתית - מבוא ראה אור בעברית בהוצאת רסלינג. דויל הוא חבר האקדמיה הבריטית למדעים ועורך סדרת הספרים Short Oxford Histry of France. ספר זה, המשולב בין חומרי ההוראה בקורס המהפכה הצרפתית, מצטרף למספר גדול של כותרים שהוציאה האוניברסיטה הפתוחה בתחום ההיסטוריה.

    המחיר שלנו: 59