התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מיתוסים פוליטיים ערביים - יד שניה

מיתוסים פוליטיים ערביים - יד שניה

מק"ט מוצר: 144148
קדושת ירושלים באסלאם, היחס אל מסעי הצלב, זכרון השלטון הקולוניאלי באלג'יריה ועוד רכיבים בזכרון הקולקטיבי הערבי מוארים ככוחות המעצבים את יחסם של הערבים בני - זמננו כלפי מצוקותיהם בהווה.
ההיסטוריון והמזרחן עמנואל סיון, שבספרו קנאי האסלאם (ספרית אפקים, 1985) ניתח את אופיה ותופעותיה של הקיצוניות המוסלמית, מגדיר את המסות השלובות זו בזו בספר כדוח ביניים ממחקר העומד בעיצומו.
המיתוס במשמעותו המצמצמת - סוג של אליגוריה פוליטית העובר בכתב ובעל - פה מדור לדור - הוא צירו של המסע המרתק שעורך המחבר אל נבכי ההיסטוריה ואל תהפוכות ההווה של העולם הערבי.
הקורא לא יתקשה לעמוד על ההשלכות הפוליטיות האקטואליות של חיבור זה לגבי תפישתם של הערבים את מהותו ועתידו של הסכסוך היהודי - ערבי.
מחבר/ת עמנואל סיון
מק"ט מוצר 144148
שם יצרן עם עובד
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים