התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מדוד לגוליית – סיקור ישראל בתקשורת הבין–לאומית - אלי אברהם

מדוד לגוליית – סיקור ישראל בתקשורת הבין–לאומית - אלי אברהם

מק"ט מוצר: 024900513712

מדוע הפכה ישראל למוקד של התקשורת הבין־לאומית וזוכה לתדמית שלילית, למרות מאבקה הצודק? הספר בוחן את הסיבות לכך שישראל מוצגת בתקשורת העולמית כמדינה תוקפנית, שמבצעת פעולות צבאיות לא מוצדקות, הורגת בכוונה ילדים ואזרחים פלסטינים ופעולותיה מאופיינות במוסר לקוי. הפלסטינים מוצגים כקורבן נצחי, שאינו אחראי למעשיו, תוך טשטוש והלבנת המהות הטרוריסטית של פעולותיהם.

באמצעות ניתוח הסיקור התקשורתי, מקורות המידע, מוסדות התקשורת, ארגונים בינלאומיים והסביבה הפוליטית־התרבותית – נחשפת לראשונה ההטייה המובנית של מערכות התקשורת הבין־לאומית שמובילה לסיקור מעוות וחד־צדדי. הספר עוסק גם בזיקה בין דפוסי הסיקור של ישראל לעלייה באנטישמיות וחושף את המחיר הכבד של כישלון ההסברה הישראלית לעומת יחסי הציבור הפלסטיניים. הספר מציע גם דרכי פעולה ואסטרטגיות לשיפור מערך ההסברה הישראלית למען שינוי תדמיתה של מדינת ישראל.

פרופ' אלי אברהם, הוא ראש החוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה ובין מייסדי התוכנית "שגרירים ברשת" והתואר השני ב"אסטרטגיות התמודדות עם האנטישמיות החדשה". הוא פרסם מאמרים וספרים רבים העוסקים במאבק באנטישמיות, הסברה ומיתוג מקומות בעולם.

מחבר/ת פרופ' אלי אברהם
מק"ט מוצר 024900513712
שם יצרן כרמל
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • איראן החיים עצמם
    בשנת 2015 צייץ נתניהו: ״האתגר הגדול ביותר שאנחנו עומדים בפניו, בחיים שלנו כאזרחי ישראל וכמדינה, זה איום התחמשותה של איראן בנשק גרעיני. מדברים על מחירי הדיור ויוקר המחיה, אך אני לא שוכח גם את עניין החיים עצמם”. ואכן, בעשורים האחרונים למדנו להכיר את איראן דרך אחוזי העשרה של אורניום ומיקומים אקזוטיים של אתרי גרעין; זאת בתיווכם הכמעט בלעדי של פוליטיקאים, משפיעני רשת ופרשנים לענייני ערבים.
    למדנו להכיר את איראן כאיום – אך איננו מכירים את איראן.
    איראן: החיים עצמם מתאר את ההיסטוריה, הפוליטיקה והטראומות שעיצבו את איראן המודרנית: את דינמיקת היחסים בין החברה למדינה; את גלגולי הקואליציות של אנשי דת עם מעמד הביניים ועם סוחרי הבזאר; את שורשי האיבה של איראן למערב, שכוללים מבצע בריטי-אמריקאי להדחת ראש ממשלה מכהן; ואת יחסי ישראל–איראן בתקופת השאה, יחסים שלימים ימקמו את הסולידריות עם המאבק הפלסטיני בחזית האג’נדה של המהפכה האסלאמית.
    לצד אלה, הספר מציג פנינים מהתרבות האיראנית המפוארת ששזורה בשירה פוליטית, ספרות נושכת ועיתונות שוקקת ומראה כיצד כל אלה הניעו ומניעים מהלכים פוליטיים. איראן: החיים עצמם מגשר על פערי הידע והמניפולציות ומניח תשתית להכרת איראן שמעבר לאיום הגרעיני. איראן של החיים עצמם.


    פרופ’ ליאור שטרנפלד מלמד במחלקה להיסטוריה ובתוכנית ללימודים יהודיים באוניברסיטת פן סטייט. ספרו הקודם הוא בין איראן לציון: יהודי איראן במאה העשרים (בהוצאת אוניברסיטת סטנפורד. עברית: הוצאת כתב).
    המחיר שלנו: 76.80