המלכה השחורה 1 - בית העופרת
"בוקר טוב, בוס. ברוכה השבה," היו המילים הראשונות ששמעה סלין לוי כשהתעוררה בבית חולים במונקו. ברגע, היא נזרקה אל תוך מציאות בלתי נתפסת, היא היורשת של אימפריית פשע אכזרית שאותה ניהל אביה. עכשיו, כשהכתר מונח על ראשה, כל צעד שלה עלול להיות האחרון. שני גברים מושכים בחבל חייה: אלכסנדר מרטין, בלש המאמין בחפותה ומציע לה מפלט בלתי צפוי, ואדריאן בנרוס, גנגסטר חסר רחמים המסרב להניח לה לברוח מגורלה. שני הגברים האלה, האחד מייצג את הצדק והשני נאמנות, עלולים להוביל אותה לאבדון. אבל במשחק שבו אין מקום לחולשה, קיימת רק אמת אחת – סלין צועדת על חבל דק שמתוח עד קצהו. בחלקו הראשון של דואט המלכה השחורה המשחק מתחיל, והאמת רחוקה מלהיחשף. כי בעולם שבו כוח הוא החוק היחיד, רק מי שמוכן לשלם את המחיר שורד.
מחבר/ת
ג'ניפר גולד, ולרי בסקין
הייתי גנב אומן... עד שאישה גנבה מידיי את הפרס הגדול ביותר בקריירה שלי. היא בורחת מבלש מאוהב ומהמאפיה האיטלקית. אבל אני הוא הגבר היחיד שממנו היא לא תוכל לברוח. אני רוצה פיצוי על כל הבעיות שהיא גרמה לי, גם אם אצטרך לקחת אותו ממנה בכוח.
לוקה הוא רומן מתח רומנטי עם משולש אהבה לוהט. זהו הספר השביעי בסדרת העולם התחתון . הספר עומד בפני עצמו, ומלא בתככים, בסכנות ובסצנות לוהטות.
סופי לארק , הידועה בסיפוריה הממכרים, כתבה ספרים רבים שכבשו את לב הקהל הישראלי – סדרת דם אכזרי , קינגמייקרס , אנסטסיה , ודואט קדושים וחוטאים – חוזרת ובענק עם סדרת ספרים חדשה שלא תשאיר אתכם אדישים.
המחיר שלנו:
55
₪
אליס סקוט, כתבת אופטימית וחייכנית, חולמת לכתוב ביוגרפיות של אנשים מפורסמים. כשמרגרט אַייוְוס הקשישה, בת למשפחה עשירה ולמודת שערוריות, מזמינה אותה לביתה ומציעה לה לכתוב ספר על חייה, אליס יודעת שזו ההזדמנות הגדולה שלה.
אלא שהיא לא המועמדת היחידה לכתיבת הספר. מולה מתחרה הֵיידן אנדרסון, סופר מצליח וזעפן. יש לרשותם חודש להיפגש עם מרגרט בנפרד, לזכות באמון שלה ולשמוע את סיפור חייה, ובסוף החודש היא תחליט מי מהם יזכה לפרסם את סיפורה.
אבל נדמה שמרגרט חושפת רק חלקים מהאמת. ולמרות שהשניים נתקלים זה בזו בלי הפסקה בין הפגישות עם מרגרט, הם לא מצליחים לבנות מהחלקים האלה תמונה שלמה - אולי בגלל הניצוצות שעפים באוויר בכל פעם שהם נפגשים. ואולי גם הסיפור שלהם, בדיוק כמו הסיפור של מרגרט, מורכב מחלקים שלא מתחברים?
חיים גדולים, נפלאים ויפים הוא סיפור על מורשת, על גורל ובחירה, ויותר מכול על אהבה. בכתיבתה השנונה להפליא, אמילי הנרי מצליחה לשלב בטבעיות רגשות עמוקים, דמויות שלופתות את הלב ועלילה שמפתיעה עד העמוד האחרון. רבי־המכר הקודמים של הנרי - רומן קיץ , אנשים שאנחנו פוגשים בחופשה שעוּבּד לסרט בנטפליקס, אהבה מהספרים , מקום נעים וסיפור מצחיק - זכו לאהבתם של מיליוני קוראים בעולם וראו אור בישראל בהוצאת מודן.
המחיר שלנו:
59.40
₪