התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מתחילים - יד שניה

מתחילים - יד שניה

מק"ט מוצר: 145348
מחבר/ת ריימונד קארבר
מק"ט מוצר 145348
שם יצרן עם עובד

אולי יעניין אותך גם

  • בדרכים דחפורים

    ספר נוסף בסדרת "בדרכים".
    בבררר גררר טראחחח! הדחפורים בעבודה.
    סובבו, משכו והחליקו את הדפים, והקימו איתם גינה חדשה.

    הילדים נהנים לא רק מצבעוניות מושכת עיניים והפעלות מוטוריות, אלא גם מפעילים את יכולות החיפוש.
    סדרה נפלאה לקטנטנים.

    עוד בסדרה וחזרו למלאי: משאיות, נמל תעופה, רכבות, מכבי אש.

    המחיר שלנו: 39
     
  • בנו של הספר - יד שניה

    סימוֹן לא פגש את אביו מעולם. האב, כך סופר לו, נספה בתאונת מטוס באי טנריף בשנת 1977 והותיר אחריו את אשתו ההרה. אלא ששרידי גופתו מעולם לא נמצאו, וסימון, שבחר להיות סַפָּר כאביו וכסבו ועובד במספרה המשפחתית, מתחיל כעת, כשהגיע לשנות ה-30 לחייו, לפשפש בעבר ולחקור את האמת: האם האב באמת מת בהתרסקות המטוס? ומדוע עלה על המטוס הזה מלכתחילה והשאיר מאחור את אשתו, הנושאת בבטנה את בנו?

    רמז למה שקרה אז ניתן לסימון כאשר אמו, העובדת בבריכת שחייה כמשגיחה על קבוצת נערים ונערות בעלי מוגבלות שכלית, מבקשת ממנו למלא את מקום חברתהּ לעבודה. אותה חברה נסעה לאיים הקנריים כדי לפתוח דף חדש בחייה, נסיעה אשר פותחת צוהר חדש לתאונת המטוס הגורלית ההיא.

    בנו של הספר מסופר בטון שקט, אך רווי בפיתולים מפתיעים, בסודות, בקשרים אנושיים מורכבים, בדרמה ובחיים.

    חרבראנד באקר הוא סופר הולנדי וגנן, כתב תשעה ספרים. ספרו למעלה שקט, שזיכה אותו בפרס ה-IMPAC היוקרתי, תורגם לעברית וזכה לשבחי הביקורת.
     
    המחיר שלנו: 35