התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לינקולן אקספרס - יד שניה

לינקולן אקספרס - יד שניה

מק"ט מוצר: 145377

אמור טאוולס, מחבר רב המכר ג'נטלמן במוסקבה (בעברית בהוצאת מטר) חוזר עם מסע דרכים מרתק ומרגש המתרחש באמריקה של שנות החמישים.

ביוני 1954 חוזר אמט ווטסון בן ה־18 לביתו בנברסקה במכוניתו של מנהל מוסד לעבריינים צעירים, שבו ריצה 15 חודשי מאסר על הריגה בשוגג. היות שאמו נעלמה מזמן, אביו מת לאחרונה, והבנק עיקל את החווה המשפחתית, אמט מתכוון לאסוף את בילי, אחיו בן השמונה, ולנסוע לקליפורניה כדי לפתוח דף חדש. אבל כשמנהל המוסד נוסע, אמט מגלה ששני חברים מהמוסד הסתתרו בתא המטען של מכוניתו. לשניים יש תוכנית שונה לחלוטין לעתידו של אמט, תוכנית שתיקח אותם למסע גורלי בכיוון ההפוך – לעיר ניו יורק. ההרפתקה נמשכת עשרה ימים בלבד ומסופרת מכמה נקודות מבט. ספרו של טאוולס יעניק לקוראים תענוג קריאה אמיתי בעזרת סגנונו הספרותי העשיר ברבדים, בשלל דמויות שובות לב ומלאות חיים ובנושאים רעננים ועתירי דמיון לכל אורכה של אמריקה של שנות החמישים.

אמור טאוולס נולד וגדל בבוסטון. הוא בוגר אוניברסיטת ייל ובעל תואר שני בספרות אנגלית מאוניברסיטת סטנפורד. הוא עבד כבנקאי השקעות במנהטן כ־20 שנה, וכעת הוא מתמסר אך ורק לכתיבה.

"חכם, פראי ומלא שנינות נעורים."
The New York Times

"פנטסטי. כמו כל מספרי הסיפורים הטובים ביותר, טאוולס שואב השראה ממסעות הגיבורים הגדולים מהאודיסאה, האמלט, האקלברי פין ועכברים ואנשים."
ביל גייטס

נבחר על ידי Oprah Daily, Time, NPR (National Public Radio), The Washington Post, וברק אובמה כספר הטוב ביותר של השנה.

 
מחבר/ת אמור טאוולס
מק"ט מוצר 145377
שם יצרן מטר