התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לבבות הארגמן - יד שניה

לבבות הארגמן - יד שניה

מק"ט מוצר: 145527

חייל עם עבר בעייתי ומוזיקאית בתחילת דרכה מחליטים להתחתן בנישואי נוחות, כדי לזכות בהטבות מהצבא. הציפייה שלהם זה מזה מסתכמת בחתימה על תעודת הנישואין אבל אז, טרגדיה מכה בהם, ולאט־לאט הגבול בין העמדת הפנים לבין האמת מתחיל להיטשטש.

קאסי סלזאר ולוק מורו לא יכולים להיות שונים יותר זה מזה.
קאסי חריפה ולא מתפשרת, חרוצה ועצמאית. בלילות, היא ממלצרת בבר כדי לגמור את החודש ולהגשים את חלומה להפוך לזמרת וליצור מוזיקה.
לוק משלים את הכשרתו הצבאית ועתיד להישלח לאפגניסטן. הוא מוצא נחמה במשמעת הצבאית הבלתי מתפשרת, עד שמפגש מקרי בבר של קאסי משנה את מהלך החיים של שניהם.
לאחר שאובחנה כחולת סוכרת, קאסי טובעת בחשבונות רפואיים. כשהיא נתקלת במקרה בפרנקי, ידיד ותיק שלה, שהתגייס אף הוא לצבא עם לוק, היא מציעה לו עסקה – אם הם יתחתנו, היא תהיה זכאית לביטוח רפואי ובתור חייל נשוי, הוא יזכה להעלאה במשכורת. פרנקי מסרב, אך לוק, חברו החתיך והרציני עד תסכול, מתנדב למשימה במקומו. הוא רק מסתיר ממנה את המצוקה שהובילה אותו להסכים להצעה.
בסיפור האהבה הבלתי נשכח הזה קאסי ולוק יהיו חייבים לשים בצד את ההבדלים ביניהם, כדי שנישואיהם ייראו אמינים... אלא אם כן, בשלב כלשהו, הם יהפכו לאמיתיים.

לבבות הארגמן הוא רומן מרגש על שני הפכים שמשלימים זה את זה. חייל ומוזיקאית שכנראה לא היו נפגשים לעולם, אלמלא התערבותו של הגורל. בשנת 2022 הופק הספר לגרסת סרט בנטפליקס והיה לאחד מהנצפים ביותר באותה שנה.

 
מחבר/ת טס וייקפילד
מק"ט מוצר 145527
שם יצרן סיקרט

אולי יעניין אותך גם

  • נשף האמפוזות - יד שניה

    סיפור אימה בבית מרפא...

    בספטמבר 1913 מגיע מייצ'יסלב ווֹיניץ', סטודנט צעיר מלבוב, אל הכפר המקסים גרברסדורף שבשלזיה. בגרברסדורף שוכן בית מרפא הידוע בטיפול במחלות "חזה ולוע", ומייצ'יסלב וויניץ' הצעיר מקווה ששיטות הטיפול החדשניות שהמקום מציע יצליחו לרפא אותו. בפנסיון לגברים שבו הוא שוהה בין טיפולים, פוגש וויניץ' מטופלים נוספים מאזורים אחרים באירופה. הם נוהגים לשתות יחדיו אלכוהול מקומי, לשוחח ללא לאות על ענייני השעה ולדון בשאלות ברומו של עולם: האם איום מלחמה מרחף מעל אירופה? האם שדים קיימים? האם מתוך קריאת טקסט ניתן לדעת מי כתב אותו – גבר או אישה? 

    אך שאלות נוספות מעסיקות את דיירי הפנסיון. וויניץ' נחשף לאירועים מחרידים המתרחשים בהרים סביב הכפר ומערערים את שלוות המקומיים. דיירי הפנסיון חשים שמישהו צופה בהם ומנסה לפלוש לעולמם. אף שוויניץ' עסוק בהסתרת סודות משלו, המסתורין והאימה סוחפים ומרתקים אותו. הוא מנסה לגלות מה עומד מאחורי האירועים הטרגיים ומהם הכוחות המסתוריים המניעים אותם. אלא שהקורבן הבא כבר נבחר.

    מאה שנים לאחר הר הקסמיםאולגה טוקרצ'וק מבקרת במחוזותיו של תומאס מאן, מניחה גם היא את הגיבור שלה בבית מרפא, ומספרת סיפור משלה שעומד בפני עצמו. בעלילה מרתקת המשלבת אימה, קומדיה, אגדות עם, ומשל על גבריות פצועה ורעילה, טוקרצ'וק חושפת בנשף האֶמפּוּזוֹת אמיתות על העולם שחמקו מאיתנו, או כאלה שהעדפנו שלא להישיר אליהן מבט. 

    נשף האמפוזות, הרומן הראשון שכתבה טוקרצ'וק לאחר הזכייה בפרס נובל לספרות, הוא ספרה הרביעי המתורגם לעברית. קדמו לו ספרי יעקבעל עצמות המתים ונדודים. ארבעתם תורגמו על ידי מרים בורנשטיין, המיטיבה להעביר לקהל הישראלי את קסמה של טוקרצ'וק, שקנתה לה מעריצים רבים ברחבי העולם.

    המחיר שלנו: 39