התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הכישרון של מר ריפלי - פטרישה הייסמית׳

הכישרון של מר ריפלי - פטרישה הייסמית׳

מק"ט מוצר: 003100073349

טום ריפלי, צעיר אמריקאי עני ובודד, נשלח לכפר קטן בסיציליה כדי להחזיר הביתה את דיקי גרינליף, בן עשירים בעל יומרות אמנותיות. טום מוקסם מחייו הזוהרים והמשוחררים מדאגה של חברו החדש ומפתח כלפיו אובססיה. הקנאה שלו בדיקי ומשיכתו אליו מובילות אותו לדרך שאין ממנה חזרה.

בספרה הכישרון של מר ריפלי מפליאה פטרישה הייסמית לבנות מתח פסיכולוגי איטי, אפל ומתוחכם, שבו הדרמה ממוקדת בעולמו הפנימי של הגיבור. סגנונה הקר והמאופק, הנמנע משיפוט מוסרי ומציג את הפושע כדמות מורכבת ואף מעוררת הזדהות, יוצר אי נחת ומערער על ההבחנה הברורה בין טוב לרע.

הספר עובד לסרט מצליח בכיכובו של מאט דיימון ולסדרת טלוויזיה מסוגננת בכיכובו של אנדרו סקוט.

פטרישה הייסמית ‏(1921–1995), מהחשובות והמשפיעות בספרות המתח הפסיכולוגי של המאה ה-20, נולדה בטקסס, גדלה בניו יורק ובשנות ה-50 עברה להתגורר באירופה, הרחק ממולדתה. ספריה עובדו לסרטי קולנוע רבים, ובהם זרים ברכבת וקרול.

מחבר/ת פטרישה הייסמית
מק"ט מוצר 003100073349
שם יצרן פועלים

אולי יעניין אותך גם

  • מישהו אחר

    הריביירה הצרפתית - אביב 2023 
    מול חופי קאן נסחפת יאכטה בין איי לֵרֶן. על הסיפון שרועה אוריאנה די פייטרו, מו"לית איטלקייה, יורשת של משפחה מפורסמת ממילאנו. בעקבות התקפה אכזרית, ולאחר עשרה ימים בתרדמת, היא הולכת לעולמה.
    מי רצח את אוריאנה?

    גבר אחד ושלוש נשים מספרים את גרסתם לסיפור: אדריאן, בעלה של הקורבן, פסנתרן ג'ז מסתורי שובה לב; אדל החמקמקה, המאהבת הצעירה שלו; ז'וסטין, השוטרת המקומית האחראית לחקירה; ולבסוף אוריאנה, דרך הסיפור המטלטל של השבועות האחרונים בחייה.

    אף אחד לא משקר. אבל אין אמת אחת שמקובלת על כולם...

    גיום מוסו נולד בצרפת ב־1974, והוא הסופר המצליח ביותר בה. בנה של ספרנית, שכבר בגיל עשר חלם להפוך לסופר, ספריו תורגמו ל־40 שפות ונמכרו עד כה ב־33 מיליון עותקים. ספריו קולו של המלאך, מחר, סנטרל פארק, הנערה מברוקלין, דירה בפריז, החיים הם רומן, האלמונית מנהר הסן ואנג'ליק ראו אור בהוצאת כנרת־זמורה והיו לרבי־מכר.

    "מלך המותחן האירופאי."   לה רפובליקה
    "אמן המתח הצרפתי."   הניו יורק טיימס
    "תופעה!"   אל מונדו

    המחיר שלנו: 59
     
  • האחיות - סוכנות בילוש
    רונדה בירד, עורכת דין ורודת שיער ומקועקעת מקולורדו, שלובשת לבית המשפט חולצות של להקות רוק כבד, מקבלת את הבשורה שאביה מת, ועליה להגיע לקליפורניה כדי לטפל בעיזבון שלו. כיוון שאביה נטש אותה בנעוריה והיא לא שמעה ממנו כבר שנים, רונדה לא עצובה במיוחד אלא דווקא עצבנית על ההפרעה לשגרת חייה. אולם בקליפורניה מחכה לה הפתעה, כיוון שהעיזבון של אביה כולל בעיקר את ברברה (בייבי) בירד, בתו בת ה–15, אושיית אינסטגרם יפהפייה וזוהרת שמשוכנעת שהיא יכולה להסתדר לבד. לצידה הוא השאיר גם משרד חקירות פרטי ושלל עסקאות מפוקפקות שמהר מאוד מתחילות לרדוף את צמד האחיות.
    במקביל, בני נוער עם יותר מדי כסף, שקוראים לעצמם "צוות חצות", תוקפים קורבנות בסביבתם. לצערם הרב, אחד מקורבנות התקיפה הוא רוצח שכיר לשעבר שיוצא למסע נקמה בתוקפיו. אשטון, בן החבורה, מגיע אל בייבי לבקש עזרה כשהוא חושש לחייו, והאחיות מוצאות את עצמן מעורבות בעוד פרשייה סבוכה.
    המחיר שלנו: 65