התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אסירה בכלוב זהב 2 - מנצנצת - רייבן קנדי

אסירה בכלוב זהב 2 - מנצנצת - רייבן קנדי

מק"ט מוצר: 036200074138

במשחק של מלכים וצבאות, אני כלי שחמט מוזהב, אז הגיע הזמן שאלמד לשחק. 

עשר שנים הייתי הציפור המוזהבת של המלך מידאס, כלואה בכלוב של זהב. לילה אחד שינה את הכול והפך אותי מ"המועדפת" של המלך לקלף מיקוח במלחמה עקובה מדם.

אבל הסכנה האמיתית לא מחכה לי בשדה הקרב, אלא עמוק בעיניו של הסוהר החדש שלי, המפקד ריפ.

הוא אכזרי, הוא מסוכן והוא שייך לגזע הפיי המקולל. הכוח שלו אפל, אבל המבט שלו קטלני. כשהוא נועץ בי את עיניו השחורות, אני מגלה שלהימלט מכלוב של זהב הרבה יותר קל מאשר לברוח מהתשוקה שהוא מצית בי. 

החלק השני בסדרת הרומנטזי המכשפת, בהשראת המיתוס של המלך מידאס, מאת סופרת רבי-המכר רייבן קנדי

מחבר/ת רייבן קנדי.
מק"ט מוצר 036200074138
שם יצרן ידיעות ספרים לונה

אולי יעניין אותך גם

  • הבחור הרע

    ויולה

    אחי הגדול ואני גרים יחד בדירה קטנה וצפופה, ועובדים קשה כדי להסתדר. הוא הדבר היציב היחיד בחיי. חוץ מזה יש לי חבר מושלם, כזה שכל אחת הייתה חולמת עליו. אז מה בעצם חסר לי?

    אותו.

    הבחור הרע והמסוכן, זה שכולם לוחשים עליו בסמטאות. זה שיודע לשקר באותה קלות שבה הוא יודע להקסים. זה שלא בורח מצרות אלא מושך אותן אליו, בכל מקום שבו הוא נמצא. אותו בחור שעלה על האופנוע ונעלם מחיי לפני שנים. הבחור שאני חייבת לשכוח.

     

    אוליו

    אני לא מפחד ואני לא מתכופף. להפך, אני זה שמכריח אחרים לכרוע ברך.

    ערב אחד מישהו מעז לעמוד מולי. רגע לפני שאני מרסק אותו בלי לחשוב פעמיים, הוא לוחש מילים אחרונות שגורמות לעולם שלי להתערער.

    אני משאיר את כולם בהלם כשאני מסובב את האופנוע ורוכב בלי להביט לאחור. לא בגלל פחד.

    לא. אלא כי זו נקודת התורפה היחידה שלי.

    בעולם שאני חי בו, כשיש לך נקודת תורפה כזו, זה רק עניין של זמן עד שמישהו ינסה להשתמש בה נגדך.

    המחיר שלנו: 49
     
  • הרומנטיקנים המתים
    פלורנס דיי, סופרת צללים מצליחה, נקלעת לצומת דרכים בחייה לאחר פרידה קשה שגרמה לה לאבד את האמונה באהבה. מבחינתה, האהבה מתה. 
    כאשר העורך החדש והחתיך שלה, מסרב להאריך לה את הדד ליין לסיום הספר שהיא כותבת, פלורנס בטוחה שהקריירה שלה עומדת להיגמר. ואז היא מקבלת טלפון בלתי צפוי שלאחריו היא מחליטה לחזור הביתה, לעיירה שהשאירה מאחור לפני עשור, כדי לסייע למשפחתה בהלוויה של אביה האהוב.
    בעוד היא מתמודדת עם הכאב והזיכרונות, פלורנס מבינה שהעיירה לא השתנתה, אך היא עצמה שואלת את עצמה האם היא תצליח להישאר במקום שמעולם לא קיבל אותה. הכל מתהפך כשרוח רפאים של גבר מאוד מוכר, ומרגיז כתמיד, מופיעה בבית הלוויות המשפחתי. והוא, ממש כמוה לא מבין מה הוא עושה שם.
    מסתבר שלא רק הרומנטיקה מתה, אלא גם העורך החדש שלה. וכעת, המפגש הבלתי צפויי עם רוחו של הגבר יפה התואר גורם לפלורנס להתחיל לבחון מחדש את כל מה שחשבה והאמינה לגבי סיפורי אהבה.  
    המחיר שלנו: 59