התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אהבה באמצע הדרך - דוד גוברין

אהבה באמצע הדרך - דוד גוברין

מק"ט מוצר: 069800013320

אהבה באמצע הדרך הוא רומן ישראלי בין אוריה, בחור צעיר דתי־לאומי המתגורר בירושלים, ובין סיגל, בחורה צעירה חילונית המתגוררת בעין חרוד. שיחת טלפון מקרית ביניהם מסמנת את תחילתו של קשר רומנטי ייחודי, המעלה סוגיות אקטואליות, פוליטיות וחברתיות המצויות בלב השיח הציבורי, ומשקפות את הפערים הקיימים בין השניים. הסביבה שבה כל אחד מהם גדל, תפיסות העולם והרקע החינוכי והמשפחתי השונה – כל אלה יוצרים מתחים ומאתגרים את היחסים בין השניים. האם למרות המורכבות הקיימת הם יצליחו לגשר על הפערים ביניהם? האם זה באמת אפשרי?

"סיגל חשה בלבול. היא התקשתה לעכל את הפער שנפער בינה ובין אוריה בנושא מרכזי בסדר היום של החברה הישראלית, ושאלה את עצמה שוב ושוב אם היחסים ביניהם יכולים להימשך. התפתח אצלה ספק שעד אז לא היה קיים. האם הקשר בינה ובין אוריה יחזיק מעמד לאורך זמן, שעה שהראייה שלהם את המציאות כה שונה?"

 

הסופר דוד גוברין הוא דיפלומט ישראלי בדימוס אשר שירת כשגריר ישראל במצרים ובמרוקו. כיום הוא מרצה באוניברסיטת רייכמן.

גוברין הוא בעל תואר דוקטור מהחוג ללימודי האסלאם והמזרח התיכון באוניברסיטה העברית. הוא פרסם שני ספרי עיון בתחום התמחותו המקצועי: "המסע אל האביב הערבי: שורשיה הרעיוניים של הטלטלה המזרח תיכונית בהגותם של ליברלים ערבים" בהוצאת מאגנס (2016), ו"שותפות בצל יריבות: היחסים עם ישראל מבעד לעיניים מצריות" בהוצאת אופיר ביכורים (2023). זהו ספר הפרוזה הראשון שכתב.

מחבר/ת דוד גוברין
מק"ט מוצר 069800013320
שם יצרן אופיר ביכורים ספרות עכשיו

אולי יעניין אותך גם

  • שעוני נוכחות

    כשבועז מזומן לשיחת פיטורים נזעמת בחברה שבה עבד במשך שנים בפיתוח יִשְׂרָאֵיי, המוכרת גם כ"AI של המדינה" – הכול במשרדו המוכר והנוח נראה לו כמו "חפץ אישי" – אפילו הדלת. החלון. האוויר. הזמן שחלף. הוא מושלך החוצה לעת עֶרֶב, אל שממת אזור התעשייה – ללא טלפון, חסַר רכב, ואם עליו לנחֵש – בקרוב מאוד גם נטול זוגיות. העתיד הופך למאיים ומדאיג.

    אלא שאז הוא נתקל בשלישייה שמעוררת בו דווקא תהיות לגבי העבר: שוטרת שאיבדה את זיכרונה בשנות ה־ 80 ואולי טוב שכך, גנדרן צרפתי מן המאה ה־ 19 , ורועה צאן תנ"כי, לבוש שריון ועוטה ציצית. בועז חייב לבנות מבראשית את חייו המתפרקים מול עיניו, אך הוא סקרן לפענח מדוע הגיעו השלושה דווקא אליו – כאן ועכשיו.

    מהו התפקיד המיועד להם? והאם גם לו יש כזה? ככל שקורות חייהם מתבהרים, נותרים בידי בועז שלושה קצות חוט וניסיון אחד בלבד להשחילם יחד, דרך לולאת זמן אחת. בחברתם, הופך ההווה מפתיע מרגע לרגע.

    המחיר שלנו: 65