התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סדוקים 2 - חלומות סדוקים - ל.מ דאלגליש

סדוקים 2 - חלומות סדוקים - ל.מ דאלגליש

מק"ט מוצר: 154700002045

כוכבי רוק שוברים לבבות.

זה הלקח שעדן טיילור למדה בדרך הקשה. מעבר לעיר אחרת כדי לגור עם אחיה אמור היה להיות הדרך המושלמת לברוח מכאב הפרידה שלה, אבל היא לא ציפתה למצוא את עצמה חולקת את הבית עם החבר הכי טוב של אחיה – טקס מקליין, הגיטריסט הראשי של להקת פרקצ'רד.

היא לא ציפתה שתבחין כמה סקסי הוא... או שתתחיל להשתוקק למגעו. והיא בהחלט לא ציפתה לשכוח את הלקח שרק עכשיו למדה.

טקס מתחיל להתעייף מהסטוצים המזדמנים שמתלווים לסגנון החיים של כוכב רוק. הוא כבר היה בסרט הזה פעמים רבות. הוא מחפש מישהי שאיתה ירגיש חיבור – ניצוץ.

לרוע המזל, כשהוא סוף־סוף מרגיש את מה שחיפש, זה עם האישה היחידה שהוא לא יכול לקבל. עדן צעירה מדי בשבילו, תמימה מדי, מלאה חלומות. חוץ מזה שהיא האחות הקטנה של החבר הכי טוב שלו... הוא חייב לשמור מרחק.

המתח ביניהם מבעבע, גבולות נחצים, ועד מהרה אין דרך חזרה.

אבל האמירה שכוכבי רוק שוברים לבבות נכונה. 

ולפעמים, מדובר בלב שלהם־עצמם. 

חלומות סדוקים הוא הספר השני בסדרת סדוקים של סופרת רבי-המכר האהובה ל.מ. דאלגליש. ספריה הקודמים מלך חסר רחמיםמלך חסר עכבות ומלך חסר גבולות זכו להצלחה מסחררת בקרב הקוראים בישראל.

דאלגליש ידועה בכתיבתה הממכרת, והסוחפת. היא מצליחה לכבוש את לבבות הקוראים בעזרת גיבורי אלפא הורסים ודמויות נשיות חזקות.

 
מחבר/ת ל.מ דאלגליש
מק"ט מוצר 154700002045
שם יצרן דיאלוג

אולי יעניין אותך גם

  • טליק: פרקי חיים - יאיר טל

    ישראל טל (1924 - 2010) נולד בגליל וגדל בבאר טוביה. במלחמת העולם השנייה התגייס לצבא הבריטי. היה מפקד גייסות השריון, ובמלחמת ששת הימים פיקד על אוגדת הפלדה. יזם וניהל את התוכנית לפיתוח טנק ישראלי "מרכבה".

    הספר טליק: פרקי חיים עוסק בעיקר בתקופה הראשונה, הפחות מוכרת, בחייו של טל: ימי הילדות והנערות שלו בבאר טוביה, השירות בצבא הבריטי ובבריגדה, בארץ לאחר הצבא הבריטי, מלחמת הקוממיות והשנים הראשונות שלו בשירות בצה"ל. בספר רק מוזכרות בקצרה אותן תקופות בחייו של טל בהן מילא תפקידים בכירים בצבא ובביטחון ותרומתו היתה ייחודית ומשמעותית לביטחון ישראל.

    במהלך השנים טל כתב ומסר עדויות על תקופות שונות בחייו לחוקרים של תקופת ההתיישבות וראשית ימיה של המדינה. רישומים ותמלילים של עדויות אלו היו בביתו של טל, ולאחר מותו קרא בהם בנו יאיר, והם, יחד עם מה ששמע בעצמו מאביו, היוו בסיס לסיפור פרקים בחייו של טל.

    הספר ישראל טל: פרקים למלחמת יום הכיפורים עליו חתומים כסופרים ישראל טל ויאיר טל, יצא לאור ב 2019 בהוצאת ידיעות ספרי. הספר זכה להוקרה רבה, וזיכה את יאיר בפרסים פרס יצחק שדה לספרות צבאית לשנת 2021 ופרס צ'צ'יק לחקר ביטחון ישראל לשנת 2022 מטעם המכון למחקרי ביטחון לאומי (INSS).

    המחיר שלנו: 59