התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הרוח על החוף עמד מלכת - יד שניה

הרוח על החוף עמד מלכת - יד שניה

מק"ט מוצר: 119455
35 ₪
אין במלאי
תמימות, אשר לובתה והושחזה באטימות ובאכזריות, הופכת את אהבת הנעורים התמימה של יצחק לעלבון. העלבון כוסס ועוכר את חייו, משלחו למסע ייסורים.

ילווּהו הים, דברי ימי הוריו המתים - מספרד עד ירושלים, דרך כשלון גליפולי – וכן גם נער, נערה ולבסוף – אהבתו, הצפה מחדש ומערבלת את העולמות ואת החלומות.



זרעי סיפור המעשה נבטו אט-אט ונשאו את פריים בספרו הראשון של אמנון סלע, "אל הבית המת". במשך קרוב לארבעים שנה, בצד מחקר והוראה באוניברסיטה העברית, ואחר-כך, במרכז הבין-תחומי בהרצליה, נכתבו פרקים של התבוננות והקשבה לזרם העז של מציאות ישראלית קשה, עד שנשלם ספר זה, השני, "הרוח על החוף עמד מלכת"
מחבר/ת אמנון סלע
מק"ט מוצר 119455
שם יצרן הקיבוץ המאוחד
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • קוצץ החוטים - יד שניה
    "זה לא משנה אם הוא היה שטן או מלאך, אני ארדוף אחרי הרוצח שלו כי זה התפקיד שלי."

    כאשר רב פקד שולי ברזני מוזנק למפעל קטן בחדרה הוא מגלה בחזיתו את גופתו של עד המדינה שלו, שי סימן טוב, רואה חשבון נכלולי ואיש מפתח בפרשת פשע מאורגן מסועפת, אותה הוא חוקר.

    הנחת העבודה של שולי והצוות שלו ביאחב"ל היא שמדובר בחיסול של העולם התחתון, אבל הם נאלצים לבחון אותה מחדש לאור הסודות והשקרים הרבים המסתתרים במפעל הקטן, ששי סימן טוב היה אחד מבעליו. הרצח, שנראה פשוט לכאורה, הופך לתעלומה מסובכת ורצופת דרמה ומפנים, שבמרכזם דמותו המורכבת של שי סימן טוב או כפי ששולי נהג לכנותו, "העכברוש הקרימינלי".

    לשי לא חסרו שונאים: אשתו היפהפייה וחובבת ההימורים שחשקה בכספו; עובדים ממורמרים שהתעמר בהם; עובדות שהטריד מינית; שותפים מבוגרים שהוליך שולל; אנשים שסחט; פושעים המחפשים נקמה – נראה שאף אחד לא הצטער על לכתו לעולם שכולו טוב, אך מי מכל אלו לקח את היוזמה לידיו וקצץ את חוט חייו, ומדוע?

    קוצץ החוטים הוא הספר השלישי בעלילותיו של רב פקד שולי ברזני, הרווק הנצחי והרגיש, המכור לעבודתו ביאחב"ל ונתון בחיפוש מתמיד אחר תשובות. אולי הפעם שולי ימצא אותן במקום מפתיע...

    בספרה השלישי, מיכל לוי־שלו ממשיכה להעמיק את דמותו רבת הפנים של שולי ולשרטט בכישרון וברגישות עלילה קולחת, קצבית ומפתיעה. משעשעת, אך כזו שאינה מהססת להציב שאלות נוקבות על טבע האדם ומורכבותו.
    המחיר שלנו: 40