התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • משחקי כוח - סיפורה של טסלה - טים היגינס

משחקי כוח - סיפורה של טסלה - טים היגינס

מק"ט מוצר: 009900024413
משחקי כוח: סיפורה של טסלה - ההימור של המאה.

טסלה היא מושא הקנאה של כל תעשיות הרכב יצרנית המכוניות שכל תעשיית הרכב מקנאת בה והראשונה ששוויה הגיע לטריליון דולר.
המכוניות החשמליות שלה הן סמל למקוריות, פריצת דרך טכנולוגית ולאחריות סביבתית.

צמיחתה המטאורית הפכה את אילון מאסק, המנכ"ל האקסצנטרי וחסר הפשרות שלה לידוען וליזם העשיר בעולם.

ראשיתה היה חזון פשוט אך נועז ביותר: לפתח מכונית חשמלית טובה יותר מכל מתחרה עם מנוע בעירה.
טסלה לא היתה הראשונה שניסתה להגשים רעיון כזה, במשך יותר ממאה שנה נעשו ניסיונות להביא לשוק מכוניות חשמליות, וכולם נכשלו.

על אף היסטוריית הכישלונות, אילון מאסק וקבוצה קטנה של מהנדסים ויזמים בעמק הסיליקון ראו במכונית החשמלית הזדמנות והיו נחושים לשנות מהיסוד את תעשיית הרכב.
כדי להתחרות בענקיות הרכב, הם שאפו ליצר מכונית מהירה, סקסית, מלוטשת וטכנולוגית יותר מכל מכונית אחרת על הכביש.

מראשית דרכה היתה לטסלה קהילה נאמנה של תומכים נלהבים, אולם במשך שנים עמדה החברה על סף התמוטטות עסקית, ורבים פקפקו ביכולתה להיחלץ מהקשיים.
במשך חמש-עשרה שנים הכבידו עליה חברות יריבות, לחץ ממשקיעים ופרשיות מביכות.

מאסק עצמו שב והסתבך ונראה היה שהוא עלול ליפול ולגרור אחריו את החברה שבה השקיע את הונו הפרטי.
טים היגינס, כתב עטור פרסים ב-וול סטריט ג'ורנל עקב מקרוב אחרי הדרמה בטסלה, הקשיים, מאבקי הכוח, הכישלונות, ולבסוף, בניגוד לציפיות של רבים - ההצלחה האדירה. 

משחקי כוח הוא סיפור מרתק של לקיחת סיכונים ושל ניצחונות בלתי אפשריים; סיפורה של קבוצת יזמים ומהנדסים עם רעיון חדשני שעשו דבר שנחשב לבלתי אפשרי - שינו לתמיד את תעשיית הרכב העולמית.

" סאגה מעמיקה, לפעמים מחרידה, לפעמים מעוררת השראה, ולאורך כל הדרך מהנה "
Publishers Weekly

" סיפורה המרתק של טסלה המגלה לנו כיצד יצרנית המכוניות החדשה, שבאה משום מקום, הפכה לאחת החברות עם שווי השוק הגדול על פני כדור הארץ "
וושינגטון פוסט
מחבר/ת טים היגינס
מק"ט מוצר 009900024413
שם יצרן מטר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • משיח בשדה בוקר

    עוד לפני הקמת המדינה, וגם שנים רבות אחר כך, לא היה דוד בן-גוריון מנהיג אהוד בימין, בלשון המעטה. אך כמחצית המאה לאחר מותו, מגיע חגי סגל, בן למשפחת לוחמי אצ"ל ותושב עפרה, לתובנות מפתיעות בנוגע לאיש שהכריז על הקמת המדינה. במסע ארכיוני מרתק הוא חושף צדדים בלתי מוכרים בדמותו של "הזקן", כמו המיתוג המשיחי שלו במערכת הבחירות השנייה לכנסת, יחסו המורכב ליהדות התפוצות וקרבתו המפתיעה לאישים כמו המשורר אורי צבי גרינברג ואפילו מנחם בגין.

    משיח בשדה בוקר מגלה בן-גוריון אחר – ראש ממשלה שהתנ"ך היה קוד ההפעלה המוצהר שלו; שנהנה להתנצח עם חברי כנסת דתיים אך רחש כבוד עמוק לתלמידי חכמים; איש מדון, לכאורה, שידע לטוות קשרים מפתיעים עם יריביו הפוליטיים הגדולים ביותר. סגל מצייר דיוקן חדש של המנהיג שעיצב את פני המדינה. מתוך עמדה צנועה של "מבקר נלהב", הוא שופך אור על אוצרות ארכיון מרתקים שנעלמו מעיני החוקרים המקצועיים ומציע פרשנות מקורית ומפתיעה לדמותו של בן-גוריון – כזו שעשויה לשנות את האופן שבו תפסנו עד כה את ראש הממשלה הראשון ואת מורשתו. מבין שורות הספר מבצבצת ועולה גם הצעה לפיוס לאומי ולשותפות גורל בימי מלחמה.

    המחיר שלנו: 75