התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מיינדפולנס בחיי היום יום - גיליאן היגינס

מיינדפולנס בחיי היום יום - גיליאן היגינס

מק"ט מוצר: 124500003139
מיינדפולנס בחיי היום-יום: בעבודה, בבית ובכל מצב.

חיי היום-יום שלנו מלאים במטלות, פגישות, נסיעות - למי יש זמן לתרגל מיינדפולנס כמו שצריך?

אבל מתברר שמיינדפולנס - שיטת המדיטציה הקשובה שכבר אומצה על ידי מיליונים רבים בכל העולם - אפשר לתרגל בכל מקום; כן, אפילו תוך כדי ישיבת עבודה, פקק תנועה או אירוע משפחתי.
גם ברגעים האלה, המיינדפולנס יכול לעזור לנו להפחית מתחים, לרסן את הקול הביקורתי שבתוכנו, להגביר את הריכוז שלנו ולהפחית חרדות.

במדריך הקצר והפשוט שבידיכם תמצאו עצות וטיפים מעשיים שיסייעו לכם לשלב מיינדפולנס בשגרת היום יום שלכם.
הוא כולל תרגולי מדיטציה מודרכת עם הסברים ויומן שיאפשר לכם לתעד את חוויותיכם.

ג'יליאן היגינס החלה את דרכה כעורכת דין בינלאומית, אך בשנים האחרונות היא מלמדת מיינדפולנס, ופועלת לשילוב השיטה גם בסביבות העבודה התובעניות ביותר, מתוך אמונה שכל רגע, בכל מקום, הוא הרגע הנכון להקשיב לעצמנו.

מחבר/ת גיליאן היגינס
מק"ט מוצר 124500003139
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • זהות חבולה

    ספרו החדש של מנשה כהן, זהות חבולה, מתאר נפגעי נרקיסיזם אשר נשחקים מהזדהות טראומטית עם מתעללים, ואי לכך נותרים במצב של ניכור ביחסים עמם. מדובר במצבים של קיפאון פוסט-טראומטי שבו לא ניתן להתרחק מהמתעלל ולא ניתן להתקרב אליו, מצבים שבהם התוקפן שבחוץ והתוקפן שהופנם שוחקים באופן מתמיד את נפש הקורבן שנעשה חסר אונים. התפתחות הזהות של הקורבן משתבשת, והוא כסובייקט נשאר כלוא במעין פקעת נפשית-גופנית שמנותקת מהחלל ומהזמן מבלי יכולת להיחלץ.

    המחבר מעלה כאן טראומות זהות שונות הנוצרות אצל ילדים להורים נרקיסיסטים, ילדים אשר נמצאים בעיסוק נפשי טורדני של חיפוש עצמי, סובלים מלחץ נפשי, ניתוקים ומרגשות אשם קשים. מהנושאים המרכזיים המתוארים בספר: לחיות בחרדה מתמדת, להיות כלואה בתוך עצמי, לחיות לפי הדוקטרינה של השבט, לחיות באשמה מתמדת, להלך על חבל דק, וכשכלו כל הקיצין להיזרק לרחוב בחוסר כול. למרבה הצער, מי שסבל מהזדהות עם התוקפן נוטה לעיתים לשחזר את הדפוס הזה ביחסים עם אחרים, וכך מתהווה העברה בין-דורית של  יחסים סאדו-מזוכיסטיים.

    "כשאתה אוהב ומעריך מישהו (הורה, בן זוג) והוא תוקף אותך פיזית או מילולית אתה נעשה מבולבל, חצוי, מתקשה להתקרב, רוצה להתרחק. איך מתגברים על הפגיעה והבלבול? בדרך כלל לא ממש מתגברים, בוודאי כשהיא מתרחשת בגיל הרך, אבל מנסים לעשות מניפולציה לנפש שלנו: מאשימים את עצמנו שאנחנו גרמנו לזה וגם שאנחנו אחראים על הרוע, מנסים להתגונן ולהדוף, אולי מנסים להתרחק אבל זה לא עוזר, מתנתקים מהקשר ואז סובלים בפנים מרגשות אשמה וזוכים להתקפות מהפוגע" (מתוך הספר).

    מנשה כהן הוא פסיכולוג קליני בכיר, מטפל בפוסט-טראומה ובנפגעי נרקיסיזם. ספרו "פתאום אביב בסתיו" (הוצאת כרמל, 2015) נכתב בשיתוף עם סמדר גונן. "זהות חבולה" הוא ספרו השלישי בנושא נרקיסיזם. שני ספריו הקודמים בנושא, "הדמות מאחורי המראה" (2020) ו"מי רוקד עם הנרקיסיסט?" (2022), ראו אור בהוצאת רסלינג.

    המחיר שלנו: 72.80