התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בראנץ' - רות סירקיס

בראנץ' - רות סירקיס

מק"ט מוצר: 004600015105

לאכול טוב בסוף השבוע

הספר בראנץ' מציע שפע מתכונים טעימים ומעניינים לארוחות קלות ונחמדות המתקיימות בבקרים של ששי ושבת. בימים אלה יש את כל הזמן שבעולם ליהנות בנחת מארוחה המורכבת ממנות קטנות ומפנקות, אשר אינן קשות לביצוע ואינן מסובכות.

מבחר מנות לבראנץ' מפנק

הספר בראנץ' מציע לא מעט מהאוצרות הקולינריים של ארוחות ובוקר וארוחות בראנץ' סביב העולם. בין אם מדובר בהכנת ביצים בסגנון בנדיקט, אומלט צרפתי, פרנץ' טוסט או קרוק מסייה ובין אם תרצו להכין בקלות גרנולה נפלאה, בואיקוס טריים, מאפינ'ס או סקונ'ס מהתנור או פנקייק'ס מהמחבת. ויש גם קוקטיילים ידועים שהם חלק חשוב מהבראנץ'.

הכנה קלה

בספר בראנץ' המנות הן פשוטות יחסית ולא דורשות בישולים מסובכים וארוכים. חלק מהמנות יכולות להיעשות לעיני האורחים או יחד עמם. בניית ארוחות הבראנץ' מבוססת בחלקה על מוצרי איכות קנויים כמו גבינות משובחות, דגים כבושים או מעושנים, מבחר חלוות, לחמים מיוחדים ועוד.

דגש על אכילה בריאה

בספר בראנץ' יש דגש רב על מאכלים עם ערכי תזונה גבוהים. תמצאו הרבה מתכוני סלטים של ירקות והרבה שימוש בפירות. תמצאו גם מנות כמו שקשוקה אדומה מעגבניות טריות ושקשוקה ירוקה על בסיס תרד, צזיקי עם מלפפונים ויוגורט ועשבי תיבול ואפילו גלידת פירות ביתית.

מחבר/ת רותי סירקיס
מק"ט מוצר 004600015105
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • כמה סלטים - רון יוחננוב
    טריים או מבושלים; מסורתיים או מודרניים; חמצמצים, מתקתקים או פיקנטיים; כאלה שמקורם בארצות אקזוטיות וכאלה שהם גאווה ישראלית - מעל 100 מתכונים לסלטים מכל הסוגים מחכים לכם בספרו החדש של רון יוחננוב.

    אחרי שכבש את המטבח הישראלי עם ספריו הקודמים, חוזר בלוגר האוכל המצליח והאהוב בספר חדש ומלא השראה, ובו מתכונים שיעשירו את שולחן האוכל שלכם במגוון אינסופי של טעמים וצבעים. בין דפיו תמצאו סלטים קלאסיים שתמיד כיף לחזור אליהם, סלטים חדשים ומפתיעים שירגשו את החך וסלטים שעד כה נהניתם מהם רק במסעדות, ועכשיו תגלו את סודותיהם.

    כמו תמיד, גם כאן מלווים המתכונים בשפע של טיפים מנצחים מבית היוצר של רון, שיהפכו את מלאכת הכנת הסלטים לקלה ומהנה - מעצות לבחירת הירקות ועד לשיטות חיתוך וטכניקות הגשה. כל הידע שצבר רון במהלך השנים מוגש לכם בספר הזה בשפה קולחת ובליווי הסברים קלים, שיהפכו אתכם למאסטרים אמיתיים של סלטים.

    אז בין אם אתם בשלנים מנוסים או רק מתחילים, "כמה סלטים" הוא המדריך המושלם להכנת סלטים מעולים, שיהפכו כל ארוחה לחגיגה המושלמת!

    המחיר שלנו: 98